DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:15

Pyke CT S13 - Pyke Counterları S13

Pyke CT S13 - Pyke Counterları S13

Lol’ün sevilen karakterlerinden biri olan Pyke çeşitli özellikleriyle dikkatleri üzerine çekmektedir. Özellikle karşısında güçlü ve zayıf olduğu birçok karakter bulunan Pyke gamerlar tarafından oldukça sevilmektedir. Bizler bu yazımızda Pyke CT S13 - Pyke Counterları S13 konusundan bahsederek Pyke’ın hangi şampiyonlara karşı koymakta zorlandığından bahsedeceğiz.

Pyke

Pyke için en sevilen özellik hiç kuşkusuz Boğulmuşların Nefesi’dir. Bu özellikle Pyke, kısa süre önce şampiyonlardan aldığı hasarı iyileştirmektedir. Ayrıca şampiyonun hiçbir kaynaktan ilave can kazanmadığını onun yerine ilave SG kazandığını da hatırlatmak istiyoruz. Ayrıca Hayalet Sular olarak bilinen ve Pyke’in kamuflaja büründüğü özellik oyuncular arasında oldukça sık kullanılmaktadır.

Pyke Counterları

  1. Neeko: Pyke, Neeko karşısında %32,57 seviyesinde bir koridor kazanma oranına sahiptir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %26,97 olarak gerçekleşmektedir. Her 2 oranın da oldukça düşük olması sebebiyle Pyke’ın Neeko karşısındaki mücadelelerinde bir hayli zorlandığını söyleyebiliriz.
  2. Brand: Pyke’in Brand karşısındaki koridor kazanma oranı %39,19 iken maç kazanma oranının %35,75 seviyesinde gerçekleştiği bilinmektedir.
  3. Swain: Pyke’in Swain’a karşı %41,06 ihtimalli bir koridor kazanmaya sahip olduğunu biliyoruz. Aynı şampiyon karşısında Pyke’in maç kazanma oranı ise %45,46 seviyesindedir. Her 2 oranda görüldüğü üzere oldukça düşüktür.
  4. Zyra: Pyke, Zyra karşısında %42,59 seviyesinde bir koridor kazanma oranına sahiptir. Bu şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise biraz daha yüksek olup bu seviye %55,39 olarak bilinmektedir.
  5. Vel’koz: Pyke’in Vel’koz karşısındaki koridor kazanma oranının %42,61 maç kazanma oranının ise %36,22 seviyesinde olduğu görülmektedir.
  6. Rell: Pyke, Rell karşısında %43,21 koridor kazanma oranıyla oynarken aynı oran maç kazanma olarak incelendiğinde %29,64 seviyelerine gerilemektedir.
  7. Morgana: Pyke’ın Morgana karşısındaki koridor kazanma oranı %43,45 iken aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı %47,31 olarak kayıtlara geçmiş durumdadır. Her 2 oranın da oldukça düşük olduğunu görüyoruz.

Bu yazımızda sizlere Pyke Counterları konusu hakkında bilgi verdik. Bu Pyke’ın hangi şampiyonlar karşısında zayıf olduğunu göstermekte olan liste sizler açısından da oldukça fayda sağlayacaktır.