DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:35

Pyke İtem Dizilimi – Pyke İtem Build

Pyke İtem Dizilimi – Pyke İtem Build

Çıkış tarihinin üzerinden uzun seneler geçmesine rağmen geliştirici ekibin düzenli ve istikrarlı çalışması neticesinde League Of Legends oyunu popülerliğinden hiçbir şey kaybetmemiştir. Doğru zamanda yapılan yenilikler ve güncellemeler sayesinde bünyesinde barınmakta olduğu oyuncuları elinde tutmayı büyük ölçüde başarmıştır. Ayrıca bünyesine yeni oyuncular katarken de ekstra bir zorluğa girmemiştir. Oyuncuların isteklerine büyük bir hızla cevap veren geliştirici firma sayesinde büyük bir oyuncu bu firmaya karşı özel bir ilgi duymaya başlamıştır. İçinde barındırdığı birbirinden enteresan, birbirinden gizemli yüzlerce karakter ve bu karakterlerin birbirinden enteresan yüzlerce hikâyesi sayesinde büyük bir oyuncu kitlesinin ilgisini çekmektedir. Öyle ki main karakterlerini belirlemiş olan oyuncular, bu karakterlerle özdeşleşebilmek için karakterlerin hikâyelerini öğrenmek istemektedir. Bizler de bu noktada devreye girerek hem sizlere oyun içindeki karakterlerin hikâyelerini aktarmaktayız hem de bu karakterlerin oyuncular tarafından kullanılan yaygın item dizilimini anlatmaktayız. Dilerseniz daha fazla uzatmadan Pyke İtem Dizilimi – Pyke İtem Build başlıklı yazımıza başlayalım. Pyke karakterinin kısa hikâyesini ve oyuncular tarafından kullanılan doğru item dizilimini öğrenmek isteyen oyuncuları aşağıya doğru alalım.

Pyke

Yaşamakta olduğu çevrede bulunan limanın ünlü zıpkıncılarından olan Pyke bir gün kendisini dev bir balığını midesinde bulmuştur. Fakat böylesine bir felakete rağmen hâlâ hayatta kalabilen biridir. Şimdilerde eski yaşamış olduğu toprakların karanlık sokaklarında elde ettiği gücünü yasadışı yollar ile servetine servet katmaya çalışanları yok etmek için kullanmaktadır. Sokakta suçluları avlamasıyla ün kazanmış olan Pyke’ın seveni kadar sevmeyeni de çoktur.

Pyke İtem

Doğru bir item dizilimi ve oynanış tarzı ile tam bir savaş makinasına dönüşebilen bu karakterin diğer oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  • Oyuncular ilk sırada genellikle Akkaya Omuzluğu itemini kullanmaktadır.
  • Ardından Seyyah Çizmesi itemini satın almaktadır.
  • Üçüncü sırada Umbra Mızrağı itemini tercih eden oyuncular,
  • Dördüncü sırada Draktharr’ın Gece Kılıcı itemini tercih etmektedir.
  • Sonrasında Gecenin Kıyısı itemini tercih etmektedir.
  • Son olarak Youmuu’nun Hayaletkılıcı itemini satın alarak dizilimi sonlandırmaktadır.

Pyke İtem dizilimi yukarıdaki gibidir iyi oyunlar dileriz.