DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:36

Qiyana Rün S13- Qiyana Rün Build

Qiyana Rün S13- Qiyana Rün Build

 League of Legends yani kısaltılmış hali ile ise LOL, hem Türkiye de hem de yabancı birçok ülkede sevilerek oynanmaya devam etmektedir. Gelişmiş olan bu oyun her geçen gün güncelleşmeye devam etmektedir. Bu oyun o kadar yüksek oyuncu topluluğuna sahip ki oyun ile ilgili e-spor turnuvaları düzenlenip para ödülü de dağıtmaktadır. Riot Games tarafından 2009 yılında piyasaya sürülmüştür. MOBA yani çevrimiçi çok oyunculu savaş arenası türünde yer almaktadır. Oyunda oynarken harita bulunmaktadır ve bu haritanın ismi Sihirdar Vadisi olmaktadır. Bu oyunda şampiyonlarımız bulunmaktadır yani bunlar LOL’de bulunan karakterlerdir. Beşer kişilik iki takımdan oluşurlar ve maça başlarlar. Qiyana Rün S13-Qiyana Rün Build başlığından da anlaşılacağı üzere Qiyana’nın rünlerinden bahsedeceğiz.

Qiyana

  Bu yazımızda Qiyana hakkında biraz bilgi vereceğiz. Qiyana’nın her bir rakibe yönelik ilk normal saldırısı ya da yeteneği rakibe ilave hasar verir. Qiyana doğru oynandığında en güçlü karakterlerden biridir. Doğru zamanda doğru elementi seçerse bu gerçekleşebilir. Toprağın öfkesi elementi bulunmaktadır bu da isabet ettiği elementleri patlatan bir şok dalgası göndermektedir.

Qiyana Rün

  1. Qiyana rün çeşitliliğine sahip bir çardır. Qiyana ilham ve hakimiyet rünlerine sahiptir. Qiyana’nın ilham rünleri hakimiyet rünlerine nazaran daha çok tercih edilir. İlham rünlerinde en çok tercih edilen dört rün bulunurken hakimiyet rünlerinde en çok tercih edilen iki rün bulunur.
  2. İlham rünlerinde ilk vuruş rünü, sihirli pabuçlar rünü, geleceğin pazarı rünü ve kozmik sezgi rünü %100 oran ile en çok tercih edilen rünlerdir.
  3. Hakimiyet rünlerine geldiğimizde ise en çok tercih edilen rün hazine avcısı rünüdür. Hazine avcısı rünü %98 oranı ile tercih edilir.
  4. Hakimiyet rünlerinde en çok tercih edilen ikinci rün gözyuvarı koleksiyonu rünüdür. Gözyuvarı koleksiyonu rünü, hazine avcısı rünü kadar tercih edilen bir rün değildir. Gözyuvarı koleksiyonu rünü %42 oran ile tercih edilir.

  Bu yazımızda sizlere Qiyana’dan ve rünlerinden bahsettik. Bahsettiğimiz bu rünlerin oranı oyunun sürekli oynanması sebebiyle küçük de olsa değişebilir. Ancak yine de en çok tercih edilen rünler bunlardır. Sizler de bahsettiğimiz Qiyana Rünleri’ nden istediğinizi tercih edebilirsiniz.