DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:35

Rakan İtem Dizilimi – Rakan İtem Build

Rakan İtem Dizilimi – Rakan İtem Build

Çıkış yaptığı günden beri Moba tarzı strateji oyunlarına ilgi duyan oyuncuların tercih etmeye başladığı League of Legends oyunu gün geçtikçe daha fazla oyuncuya ulaşmayı başarmaktadır. Çıkış yaptığı tarihten bu yana uzun yıllar geçmesine rağmen oyun adına yapılan akıllıca yenilikler ve güncellemeler sayesinde hâlen en çok oynanan oyunlar arasında yer almaktadır. Buna ek olarak karakter ve harita tasarımlarıyla da oldukça ön plana çıkan bu oyun. İçinde barındırdığı yüzlerce karakter ve bu karakterlere ait birbirinden farklı hikâyeler ile büyük bir kitleyi kendisine çekmeyi başarmıştır. Kendilerine main yani oynamak için ana karakter belirleyen oyuncular genellikle bu karakterlerin hikâyelerini araştırmakta ve benimsemeye çalışmaktadır. Bu sayede karakterlerle çok daha rahat özdeşleşmekte ve çok daha üst düzey bir performans sergilemektedir. Rakan İtem Dizilimi – Rakan İtem Build başlığı altına siz değerli oyunculara Rakan karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin diğer oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimini aktaracağız. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan Rakan karakterinin kısa hikâyesini anlatmaya başlayalım.

Rakan

Xayah’nın davasına kendisini adayan Rakan oldukça çekici olduğunun son derece farkındadır. Mensubu olduğu kabilenin bugüne kadar gördüğü en iyi savaş dansçısı ünvanına sahiptir. Dağların başında yaşayan faniler için ise Rakan ismi ardı arkası kesilmeyen partiler, ilginç müzikler ve eşi benzeri görülmemiş festivaller olarak canlanmaktadır. Fakat kabilesinde bulunan üyelerinin pek azı bu çılgın kişiliğin Xayah’nın davasına kendisini tamamen adadığının farkındadır.

Rakan İtem

Doğru bir item dizilimi ile girmiş olduğu davadan sağ çıkmayı başarabilen Rakan karakterinin oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  • Oyuncular ilk sırada genellikle Dağın Siperi adlı itemi kullanmaktadır.
  • Ardından Lonia Çizmelerini kullanan oyuncular,
  • Üçüncü sırada Shurelya’nın Savaş Şarkısı itemini tercih etmektedir.
  • Hemen ardından Kimyasal Çürütücü itemini tercih eden oyuncular,
  • Beşinci sırada Zeke’nin Ahengi itemini tercih etmektedir.
  • Son olarak Kefaret itemini satın alan oyuncular dizilimi sonlandırmaktadır.

Rakan İtem dizilimi yukarıda verildiği gibidir.