DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:35

Rammus İtem Dizilimi – Rammus İtem Build

Rammus İtem Dizilimi – Rammus İtem Build

Dünya üzerinde hem en çok oyuncu sayısına hem de en aktif oyuncu sayısına sahip olan moba strateji oyunları arasında bir numarada yer alan League of Legends oyunu çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen elde ettiği popülerliğinden hiçbir şey kaybetmemiştir. Başarının arkasında yatan ekip oyuncuların isteklerine ışık hızında karşılık vererek oyuncuların gönlünde taht kurmayı çoktan başarmıştır. Bunun yanında doğru zamanda yapmış oldukları doğru güncellemeler ve yenilikler sayesinde hem ellerinde bulunan oyuncu kitlesini elinde tutmaya devam etmektedir, hem de bünyesine büyük bir hızla yeni oyuncular katmayı başarmaktadır. Ayrıca içinde barındırmış olduğu birbirinden farklı özelliklere sahip olan yüzlerce karakter ve bu karakterlere yazılmış olan birbirinden enteresan yüzlerce hikâye sayesinde de büyük bir ilgi toplamaktadır. Bizler de bu noktada devreye girerek siz değerli oyuncular için karakterlerin kısa hikâyelerini ve bu karakterlerin oyuncular tarafından kullanılan item dizilimlerini aktarmaya çalışmaktayız. Rammus İtem Dizilimi – Rammus İtem Build başlıklı yazımızda ise siz değerli oyuncular için Rammus karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimini aktarmış bulunmaktayız.

Rammus

Kimsenin tam anlamıyla çözemediği, kimilerinin aşırı sevdiği, kimilerinin nefret ettiği fakat herkesin hakkında merak ettiği bir şeylerin olduğu kişidir Rammus. Oldukça tuhaf bir yaratık olan Rammus tam anlamıyla bir bilmecedir. Henüz tam anlamıyla çözebileni olmamıştır. Kabuğunda bir sürü dikeni ile oldukça korkunç görünmektedir. Birçok farklı hayvana benzeyen Rammus duruşu ile çoğu kişiye bir fikir vermektedir. Kimileri onun yarı Tanrı olduğunu düşünmekteyken kimileri sıradan bir yaratık olduğunu savunmaktadır. Rammus gizemini koruyarak yoluna devam etmektedir.

Rammus İtem

Doğru bir item dizilimi ve oynanış tarzı ile oldukça iyi bir karakter olan Rammus karakterinin diğer oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  • Oyuncular genellikle ilk sırada Çivili Zırh itemini tercih etmektedir.
  • Ardından oyuncular Çelik Kaplamalı Çizme itemini satın almaktadır.
  • Hemen sonra Şahbaz Jak’Sho itemini satın alan oyuncular,
  • Sonrasında Günateşi Kalkanı itemini satın almaktadır.
  • Beşinci sırada Doğanın Kudreti itemini tercih etmektedir.
  • Son sırada Ölü Adamın Zırhı itemini tercih ederek dizilimi sonlandırmaktadır.

Rammus İtem dizilimi yukarıdaki gibidir.