DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:34

Rammus Rün S13- Rammus Rün Build

Rammus Rün S13- Rammus Rün Build

League of Legends kısaltılmış haliyle LoL oyunu efsanevi ve yılların oyunudur. Türkçe anlamı Efsaneler Ligi’dir. Yeniliklerle dolu olarak piyasaya sürülmüştür ve sürekli olarak güncellenen bir oyundur. Bu sebepten dolayı bir sürü şampiyonu olmasına rağmen sürekli olarak arttırılmaktadır. Bu oyunda önemli olan kendi seviyenize göre oyuncu seçmeniz olacaktır. Zaten her seviyeye uygun karakter bulundurması bu oyunun oynanma oranını arttırmaktadır. Bu oyunu oynayan oyuncular genellikle 15 ile 25 yaş arasıdır. Birkaç ay öncesine kadar sadece 30. Levele kadar yükselebiliyordunuz fakat yenilenen özelliğiyle daha fazlasına da ulaşabilme imkânınız bulunmaktadır. Rammus Rün S13- Rammus Rün Build başlığından da anlaşılacağı üzere Rammus’un Rünlerinden bahsedeceğiz.

Rammus

Bu kısımda ise Rammus karakterimizin özellikleri hakkında birkaç şey söyleyeceğiz. Rammus savunma duruşuna geçtiğinde zırh ve büyü direnci artar. Dikenli Kabuk’un hasarını yükseltir ve kendisine normal saldırı gerçekleştiren rakiplerine hasar yansıtır. Bu yaptığı süre boyunca yavaşlamak zorunda kalmaktadır. Rammus’un özelliklerinden biri de rakip karakteri ya da canavarı kışkırtarak kendisine saldırmaya zorlamasıdır.

Rammus’un Rünleri

  1. Rammus karakteri de diğer birçok karakter gibi çeşitli rünlere sahiptir. Rammus azim ve isabet rünlerine sahiptir. Azim rünleri isabet rünlerine nazaran daha çok tercih edilir.
  2. Azim rünlerinde en çok tercih edilen iki rün vardır. En çok tercih edilen bu iki rün %100 oranıyla tercih edilen artçı şok rünü ve yaşam kaynağı rünüdür.
  3. Artçı şok ve yaşam kaynağı rününü takip eden rün ise kondisyon rünüdür. Kondisyon rünü %98 oranı ile tercih edilir.
  4. Azim rünlerinde en çok tercih edilen dördüncü rün ise gözü kara rünüdür. Gözü kara rünü %91 oranı ile tercih edilir.
  5. İsabet rünlerinde ise en çok tercih edilen rün zafer rünüdür. Zafer rünü %100 oranı ile tercih edilir.
  6. İsabet rünlerinde en çok tercih edilen ikinci rün ise efsane: çeviklik rünüdür. Efsane: çeviklik rünü %82 oranı ile tercih edilir.

Bu yazımızda sizlere Rammus’dan ve rünlerinden bahsettik. Bu rünlerin oranı oyunun çok fazla oynanması sebebiyle küçük de olsa değişim gösterebilir. Ancak yine de en çok tercih edilen Rammus rünleri bunlardır. Sizler de bahsettiğimiz Rammus Rünleri’ nden istediğinizi tercih edebilirsiniz.