DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:34

Rek’Sai Rün S13- Rek’Sai Rün Build

Rek’Sai Rün S13- Rek’Sai Rün Build

  League of Legends yılların eskitemediği aksine daha da oyuncu kalitesini arttırdığı bir oyundur. Riot Games tarafından 2009 yılında piyasada yer almaya başlamıştır. Kısaltılmış hali LoL’dür. Türkçe anlamı ise Efsaneler Ligi’dir. Bu oyunda her seviyeye uygun şampiyon bulunmaktadır bu yüzden yeni başlayacaklar da rahatça oynayabilirler. Bu oyunda önemli olan kendinize uygun şampiyonu seçmek olacaktır. Birkaç ay öncesine kadar sadece 30. Levele gelebiliyordunuz ancak yenilenen haliyle daha yüksek seviyelere gelme şansınız olacaktır. Bu oyunu oynayanların yaş aralığı genellikle 15-25 yaş arasında’dır. Rek’Sai Rün S13- Rek’Sai Rün Build başlığından anlaşılacağı üzere Rek’Sai’nin rünlerinden bahsedeceğiz.

Rek’Sai

  Rek’Sai’nin özellikleri arasında yer altına gömüldüğü zaman yeni yetenekler, özellikler elde eder ve aynı zamanda hareket hızı da artar. Bu sırada görüş menzili de azalır ve normal saldırılarını kullanamaz. Rek’Sai’nin bir diğer özellikleri arasında gömülü haldeyken Yüzeye Çık özelliğini kullanarak yakınlardaki rakipleri havaya savurabilir ve onlara hasar verebilir. Rek’Sai genellikle orman rolünde tercih edilmektedir.

Rek’Sai Rünleri

  1. Rek’Sai karakteri de diğer birçok karakter gibi çeşitli rünlere sahiptir. Rek’Sai isabet ve ilham rünlerine sahiptir. Rek’Sai ‘nin isabet rünleri ilham rünlerine nazaran daha çok tercih edilir.
  2. İsabet rünlerinde en çok tercih edilen rün yenilmez rünüdür. Yenilmez rünü %100 oran ile tercih edilir.
  3. Yine isabet rünlerinden olan zafer rünü de yenilmez rünü gibi %100 oran ile tercih edilir.
  4. İsabet rünlerinde en çok tercih edilen üçüncü rün ise son darbe rünüdür. Son darbe rünü %75 oran ile tercih edilir.
  5. Son darbe rününü takip eden rün ise efsane: sıvışma rünüdür. Efsane: sıvışma rünü %52 oran ile tercih edilir.
  6. İlham rünlerine geldiğimizde ise en çok tercih edilen rünün kozmik sezgi rünü olduğunu görüyoruz. Kozmik sezgi rünü %100 oran ile tercih edilir.
  7. Kozmik sezgi rününü takip eden rün ise sihirli pabuçlar rünüdür. Sihirli pabuçlar rünü %99 oran ile tercih edilir.

Bu yazımızda sizlere Rek’Sai’den ve rünlerinden bahsettik. Fakat LOL’ün çok fazla oynanması sebebiyle bahsettiğimiz rünlerin oranı küçük de olsa değişebilir. Ancak yine de en çok tercih edilen rünler bunlardır. Sizler de bahsettiğimiz Rek’Sai Rünleri’ nden istediğinizi tercih edebilirsiniz.