DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:35

Renata Glasc CT S13 - Renata Glasc Counterları S13

Renata Glasc CT S13 - Renata Glasc Counterları S13

League of Legends 2009 yılında Riot Games'in piyasaya sürdüğü stratejik bir oyundur. Çıktığı ilk günden beri tüm dünyada geniş yankı uyandırmış bir oyundur. Bu oyunda da birçok oyunda olduğu gibi seçtiğiniz karakterlerle oynarsınız. Ancak bu seçimi bazen karşınıza çıkacak rakiplere göre seçmek size oyunu kazandırmada büyük katkı sağlar. Rakibinizin counterlarını alarak rakiple daha çok başa çıkabilirsiniz. Bu yazımız da Renata Glasc CT S13 - Renata Glasc Counterları S13 üzerine olacaktır.

Renata Glasc

  • Normal bir saldırı yaptığında rakip işaretlenir. Bunun sonucu rakip ek hasar alır.
  • Rakibe bir füze gönderir.
  • Rakibe Chemtech roketleri göndermesiyle meşhurdur. Ayrıca roketlerin yarattığı patlamada diğer rakipler de etkilenip hasar alabilir.
  • Renata Glasc'in en önemli yeteneklerinden biri de rakibine kimyasal bulut göndermesi. Aynı zamanda bu bulut saldırı hızı kazandırır.

Renata Glasc Counterları

  1. Vel'Koz
  2. Senna
  3. Brand
  4. Swain
  5. Zyra
  6. Xerath
  7. Morgana

Vel'Koz: Renata bu şampiyona karşı koridoru almakta çok zorlanır. Hedefine isabet ettirirse rakiplerin üzerinde bir yapıbozum yükü biriktirme özelliğine sahiptir. 3 yük biriktirdiğinde rakibe anlık hasar verir. Ayrıca rakibe plazma ışını yollar. Rakibi bu yolla yavaşlatabilir. Ayrıyetten hiçliğe yarık açarak rakibte hasar oluşturur, sonrasında patlar ve ikinci hasarını verir. Renata bu rakibe karşı %23,21 ihtimalle koridor kazanabilir.

Senna: Senna'nın yetenekleri arasında meşhur topu vardır. Bu topu ateşleyerek rakibine ek hasarlar verir. Bu sayede hareket hızı da kazanır. Toptan ışın ateşleme özelliği vardır. Bu ışını ekip arkadaşlarına isabet ettirirse iyileştirme yapar. İleriye kara sis dalgası gönderme özelliği de mevcuttur. Bu dalga rakibine isabet ettiğinde ona yapışıyor. Bu şampiyon da Renata'yı oldukça zorlar. Koridoru %28,56 olasılıkla kazanabilir.

Brand: Brand'in yeteneklerinde hedeflerini aleve vermek vardır. 4 saniye süren bir alevle hasar verir. Rakip alev almışsa ve Brand rakibi bu haldeyken alt ederse mana geri kazanır. Aynı zamanda rakibine alev topu atar. Bu da rakibte büyü hasarına sebep olur. Hedefte bir alev sütunu oluşturur. Rakiplere böylelikle büyü hasarı vermiş olur. Ortaya yıkıcı derecede ateş seli çıkarma özelliği vardır. Renata'nın bu şampiyona karşı koridor kazanma ihtimali %28,69'dur.

Renata Glasc Counterları, bu heroya karşı mutlaka seçmeniz gereken şampiyonlardır.