DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:34

Renata Glasc İtem Dizilimi – Renata Glasc İtem Build

Renata Glasc İtem Dizilimi – Renata Glasc İtem Build

Büyük bir oyuncu kitlesine ev sahipliği yapmayı başaran LoL oyunu ilk çıkış yaptığı günden beri artarak devam eden oyuncu sayısına sahiptir. En güncel ve en çok oyuncuya sahip moba tarzı strateji oyunları arasında yer almaktadır. Geliştirici ekibinin sıkı ve istikrarlı çalışmalarının neticesinde elde etmiş olduğu bu şanı kolay kolay kaptıracak gibi de durmuyor. Oyun içine getirilen efsane yenilikler ve doğru zamanda yapılan doğru güncellemeler sayesinde her geçen gün biraz daha fazla insana ulaşabilmektedir. Ayrıca oyun içinde barındırdığı birbirinden enteresan karakterler ve bu karakterler için yazılmış olan hikâyeler ile birçok oyuncunun dikkatini oyuna çekmeyi başarmıştır. Renata Glasc Dizilimi – Renata Glasc İtem Build başlıklı yazımızda ise kendilerine main karakter olarak Renata Glasc kahramanını belirleyen oyuncular için kısa Renata Glasc hikâyesini ve bu karakterin diğer oyuncular tarafından yaygın olarak kullanılmakta olan item dizilimini anlatmaya çalışacağız. Dilerseniz Renata Glasc karakterinin kısa hikâyesini anlatarak yazımıza başlayalım.

Renata Glasc

Çocukluğunu geçirdiği ev küle döndükten sonra ona kalan tek şey ailesini yapmakta olduğu bilimsel bir simya araştırması olmuştur. Renata Glasc o günden bu yana bu çalışmayı sürdürmüş ve en zengin kimya baronuna ulaşmayı başarmıştır. Ardından bu noktada karşılaştığı herkesin çıkarlarını kendisine bağlayan gaddar bir barona dönüşmüştür. Eğer onunla birlikte çalışırsanız son derece iyi şekilde ödüllendirilirsiniz fakat onun karşısında yer almak isterseniz bu düşünceyi gerçekleştiremeden canınızdan olursunuz.

Renata Glasc İtem

Doğru bir item dizilimi ile saygınlığına saygınlık katmayı başaran bu karakterin diğer oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  • Oyuncular genellikle Gerçek Buz Parçası itemini satın alarak oyuna başlar.
  • Ardından Lonia Çizmeleri itemini tercih etmektedir.
  • Hemen sonra Shurelya’nın Savaş Şarkısı itemini tercih etmektedir.
  • Dördüncü sırada Kimyasal Çürütücü itemini satın almaktadır.
  • Beşinci sırada Kefaret itemini tercih etmektedir.
  • Son olarak Kızgın Buhurdanlık itemini satın alarak dizilimi sonlandırmaktadır.

Renata Glasc İtem dizilimi yukarıda belirtlidiği gibidir. İyi oyunlar dileriz.