DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:15

Renekton CT S13 - Renekton Counterları S13

Renekton CT S13 - Renekton Counterları S13

Lol’ün sevilen karakterlerinden biri olan Renekton, farklı ve sıradışı özellikleriyle öne çıkmaktadır. Ancak her karakter gibi karşısında zayıf olduğu ve güçlü olduğu rakipleri bulunmaktadır. Bu yazımızda Renekton CT S13 - Renekton Counterları S13 konusundan bahsederek Renekton’un hangi şampiyonlar karşısında zayıf olduğundan bahsedeceğiz.

Renekton

Kumların kasabı lakaplı Rendkton’un birçok imza hareketi bulunmaktadır. Özellikle Hiddet Saltanatı özelliğinde kahramanımızın saldırıları öfke üretmekte ve canı azken üretmiş olduğu öfke daha da artmaktadır. Ayrıca Ezik Katili özelliğinde Renekton, çevresindeki tüm birimlere ortalama hasar vermekte ve bu hasar miktarının bir bölümü kadar iyileşmektedir.

Renekton Counterları

  1. Rengar: Renekton’un Rengar karşısındaki koridor kazanma oranı oldukça düşük seviyelerde olup %13,87 olarak hesaplanmıştır. Şampiyonumuzun bu karakter karşısındaki maç kazanması da %2,55 gibi oldukça düşük bir ihtimaldir. Bu 2 oran dikkate alındığında Renekton’un Rengar karşısında ne maç ne de koridor kazanamayacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.
  2. Tryndamere: Renekton’un bu şampiyon karşısındaki koridor kazanma oranı %32,73 iken maç kazanma oranının %51,11 seviyesinde olduğunu görüyoruz.
  3. Quinn: Renekton, Quinn karşısında %32,88’lük bir koridor karşılama oranına sahiptir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %37,5 olarak kayıtlara geçmiş durumdadır.
  4. Teemo: Renekton’un Teemo karşısında %42,57 ihtimalli bir koridor kazanma oranıyla mücadele ettiği görülmektedir. Bu şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %50,15 seviyesindedir.
  5. Garen: Renekton, Garen’e karşı %43,38 ihtimalli bir koridor kazanma oranına sahiptir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı da neredeyse aynıdır ve bu da %43,56’dır.
  6. Sett: Renekton’un Sett’e karşı %44,57 seviyesinde bir koridor karşılama oranına sahip olduğunu biliyoruz. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %34,88 olarak belirlenmiştir.
  7. Kled: Renekton, Kled karşısında %46,48 koridor kazanma oranına sahiptir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %16,08’dir.

Bu yazımızda sizlere Renekton Counterları konusundan bahsettik. Sizde yazımızda yer alan matematiksel değerleri analiz ederek Renekton’un hangi şampiyonlar karşısında zayıf olduğunu kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Böylelikle maç ve koridor mücadeleleri daha keyifli geçecektir.