DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:34

Renekton Rün S13- Renekton Rün Build

Renekton Rün S13- Renekton Rün Build

  League of Legends oyunu MOBA türünde bir strateji oyunudur. Bu oyunda 140’dan fazla şampiyon bulunmaktadır. Aynı zamanda sürekli güncellenen bir oyundur. Yani şampiyonlar ve rünleri sürekli olarak yenilenmektedir. Her seviyeye uygun şampiyon bulundurması ile dikkat çekiyor bu sebepten dolayı oyuncu kitlesi çok hızlı artış gösteriyor. Birkaç ay öncesine kadar sadece 30. Seviyeye ulaşabiliyorduk en fazla ama yenilenen özelliğiyle daha fazla seviyeye de ulaşabilmekteyiz. Oyuncu kitlesinin yaş ortalaması 15 ile 25 yaş aralığındadır. Renekton Rün S13- Renekton Rün Build başlığındanda anlaşılacağı üzere Renekton’un Rünlerinden bahsedeceğiz.

Renekton

  Renekton hedefinde olan bir yeri veya bir karakteri iki defa biçerek ortalama fiziksel hasar verir ve onu 0,75 saniyeliğine sersemletir. Renekton’un öfke değeri 50’nin üstündeyse şampiyon hedefini üç defa biçerek hedefin üstündeki kalkanları yok eder ona fiziksel olarak bir hasar verir ve onu 1,5 saniyeliğine sersemletir. Renekton karakteri savaşmak için doğmuştu. Korkusuz bir karakterdi. Renektonun tek derdi karanlıkta geçirdiği yüzyılların sorumlusu olarak gördüğü kardeşi Nasus’u bulup öldürmekti.

Renekton’un Rünleri

  1. Renekton da birçok League of Legends karakteri gibi rün çeşitliliğine sahip bir karakterdir. Renekton isabet ve azim rünlerine sahiptir. Renekton’un isabet rünleri azim rünlerine nazaran daha çok tercih edilir.
  2. Renekton’un isabet rünlerinde en çok tercih edilen rünü zafer rünüdür. Zafer rünü %100 oran ile tercih edilir.
  3. Zafer rününü takip eden rün ise son direniş rünüdür. Son direniş rünü %99 oran ile tercih edilir.
  4. İsabet rünlerinde en çok tercih edilen üçüncü rün ise yenilmez rünüdür. Yenilmez rünü %71 oran ile tercih edilir.
  5. Yine isabet rünlerinden olan Efsane: sıvışma rünü %59 oran ile tercih edilir.
  6. Azim rünlerinde ise en çok tercih edilen rün ikinci şans rünüdür. İkinci şans rünü %68 oran ile tercih edilir.
  7. Azim rünlerinde en çok tercih edilen ikinci rün ise tahrip rünüdür. Tahrip rünü %52 oran ile tercih edilir.

  Bu yazımızda sizlere Renekton’dan ve rünlerinden bahsettik. Bahsettiğimiz bu rünlerin oranı oyunun sürekli oynanması sebebi ile küçük değişimler gösterse de en çok tercih edilen rünler bunlardır. Sizler de bahsettiğimiz Renekton Rünleri’ nden istediğinizi tercih edebilirsiniz.