DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:33

Rengar Dizilimi – Rengar İtem Build

Rengar Dizilimi – Rengar İtem Build

Moba tabanlı strateji oyunlarına ilgi duyup da LoL oyununu oynamamış olan bir kişi bile yoktur desek pek de abartmış sayılmayız. Çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen hâlen ilk çıkış yapığı günkü kadar ilgi gören ve bu popülerliği giderek arttıran LoL oyunu günden güne çok daha fazla insana seslenmeyi başarmaktadır. Bu başarasını ardında yatan geliştirici ekip ve bu ekibin sıkı, istikrarlı, düzenli ve oyuncuların isteğine cevap veren çalışmalarına borçludur. Tüm bunlara ek olarak bir de oyun içinde bulunan birbirinden enteresan karakterler bulunmaktadır. Bu karakterlere ait olan birbirinden ilginç hikâyeler de cabasıdır. Bu hikâyeler sayesinde elde edilen oyuncu topluluğunun dikkati her daim diri tutulmaktadır. Kendilerine ana karakter belirlemiş olan oyuncular bu karakterlerin hikâyelerini araştırmaktadır. Rengar Dizilimi – Rengar İtem Build başlıklı yazımızda siz değerli oyunculara Rengar karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin diğer oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimini aktaracağız.

Rengar

Vahşi yaratıkların izini sürüp onları canice öldürmeyi hedefleyen bir hazin avcısı olan Rengar gün geçtikçe sahip olduğu siniri ve öfkeyi katlamaktadır. Özellikle de gözünü oyan Kha’Zix’i bulup intikamını alabilmek için her geçen gün daha çok çabalamaktadır. Rengar peşine düştüğü karakterleri karnı aç olduğu için veya sadece kuru bir şöhret için değil tamamen kovalamacının vermiş olduğu heyecan için gerçekleştirmektedir.

Rengar İtem

Doğru bir item dizilimi ile karşısına çıkan düşmanları birer oyuncak gibi alt etmeyi başaran Rengar karakterinin diğer oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  • Oyuncular genellikle ilk sırada Mahvolmuş Kralın Kılıcı itemini satın almaktadır.
  • Daha sonra Çelik Kaplamalı Çizme itemini satın alan oyuncular,
  • Üçüncü sırada Sinsi Pençe itemini tercih etmektedir.
  • Hemen ardından Ölümün Dansı itemini satın alan oyuncular,
  • Beşinci sırada Serylda’nın Garezi itemini tercih etmektedir.
  • Son olarak Malmortius’un Ağzı itemini satın alan oyuncular item dizilimini sonlandırmaktadır.

Rengar İtem dizilimi yukarıdaki gibidir. Şimdiden hepinize iyi oyunlar ve bol zaferler dileriz.