DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:33

Rengar Rün S13- Rengar Rün Build

Rengar Rün S13- Rengar Rün Build

  LoL Uzun yıllardır oynan bu oyun MOBA türünde olan ve tam bir strateji oyunudur. Bu oyunda şampiyonlar bulunmaktadır. 140’dan fazla şampiyon bulunmaktadır. Her seviyeye uygun şampiyon da vardır. Bu sebepten dolayı oyuncu kitlesi çok fazladır. Genellikle bu oyunu oynayanların yaşları 15 ile 25 yaş aralığındadır. Bu oyun 2009 yılında Riot Games tarafından piyasaya sürülmüştür. Bundan birkaç ay öncesine kadar sadece 30.levele kadar yükselebiliyordunuz ama yakın zamanda bu genişletildi ve artık daha fazla levele yükselebilirsiniz. Rengar Rün S13- Rengar Rün Build başlığından da anlaşılacağı üzere Ranger’ın Rünlerinden bahsedeceğiz.

Rengar

  Rengar içgüdüsü yüksek olan bir şampiyondur. Bu karakterimiz yırtıcı içgüdülerini devreye geçirerek kamuflaja bürünür ve çevresindeki geniş bir alanda bulunan en yakın rakip şampiyonu görür ve av yeteneği açık olduğu sürece Rengar hareket hızı kazanır ve bu esnada çalıda olmasa bile izini sürdüğü hedefin üstüne atlayıp zırhını azaltabilir. Rengar’ın şöyle bir özelliği de bulunmaktadır: Rengar zıplama özelliğini kullanarak pitler’in yanındaki çalılardan ejderha ve barona zıplayabilir.

Rengar Rün

  1. Rengar da pek çok League of Legends karakteri gibi rün çeşitliliğine sahip bir karakterdir. Rengar karakteri ilham ve hakimiyet rünlerine sahiptir. Rengar’ın ilham rünleri hakimiyet rünlerine nazaran daha çok tercih edilir. İlham rünlerinde en çok tercih edilen dört rün bulunurken, hakimiyet rünlerinde en çok tercih edilen rün sayısı ikidir.
  2. İlham rünlerinde en çok tercih edilen rünlerin oranı aynıdır. İlk vuruş rünü, sihirli pabuçlar rünü, geleceğin pazarı rünü ve kozmik sezgi rünü %100 oran ile ilham rün grubunu zirveye taşıyor.
  3. Hakimiyet rünlerinde ise en çok tercih edilen rün ani darbe rünüdür. Ani darbe rünü %89 oran ile tercih edilir.
  4. Yine hakimiyet rünlerinden olan hazine avcısı rünü ise %79 oran ile tercih edilir.

  Bu yazımızda sizlere Rengar’dan ve rünlerinden bahsettik. Bahsettiğimiz bu rünlerin oranı oyunun sürekli oynanması sebebi ile küçük değişmeler gösterebilir. Ancak yine de en çok tercih edilen Rengar rünleri bunlardır. Sizler de bahsettiğimiz Rengar Rünleri’ nden istediğinizi tercih edebilirsiniz.