DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:32

Riven Dizilimi – Riven İtem Build

Riven Dizilimi – Riven İtem Build

Çıkış tarihinden bu yana genç yaşlı demeden birçok kişinin ilgi odağı olmayı başaran LoL oyunu çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen popülerliğinden hiçbir şey kaybetmemiştir. Bu başarısını ardında yatan sebep geliştirici ekibin oyuncuların isteklerine cevap verecek şekilde yapmış olduğu güncellemelerdir. Ayrıca oyun içinde bulunan ve oldukça ilgi çekici olan kahramanlar da bu başarının bir parçasıdır. Bunlara ek olarak bu karaktereler için yazılmış olan birbirinden ilginç hikâyeler de birçok oyuncunun ilgisini çekmeyi başarmıştır. Kendilerine oynamak için ana karakter belirlemiş olan oyuncular bu karakterlerin hikâyelerini araştırmaktadır. Bu hikâyeleri öğrendikten sonra çok daha iyi oynadıklarını öne süren oyuncular için Riven Dizilimi – Riven İtem Build başlıklı yazımız hazırlamış bulunmaktayız. Dilerseniz Riven karakterinin kısa hikâyesi ve item dizilimi bulanan yazımıza karakterimizin kısa hikâyesini anlatarak başlayalım.

Riven

Mensup olduğu ülkenin ordusunda kılıç ustası olarak görev yaparken fethetmeye çalıştığı topraklarda bir sürgün olarak kendini bulmuştur. Sürgün yediği topraklarda sahip olduğu efsane yeteneği sayesinde tekrardan yükselişe geçen Riven kendi birliğini kurma şerefine ve rün kılıcını kazanma onuruna sahip olmuştur. Fakat imparatorluğun Riven’e yapmış olduğu güven sınavında kalan Riven imparatorluk ile bağlarını tamamen koparmış ve artık tek başına savaş vermeye çalışmaktadır. Karşısına çıkan her türlü canlıyı yok etmeye çalışan Riven eskiden yaşamakta olduğu toprakların eski özelliğinin kalmadığını öğrenmiştir.

Riven İtem

Doğru bir item dizilimi ile ustalığına ustalık katan Riven karakterinin diğer oyuncular tarafından kullanılmakta olan dizilimi aşağıdaki gibidir.

  • Vahşi Hydra itemi oyuncular tarafından tercih edilen ilk itemdir.
  • Daha sonra Lonia çizmeleri itemi tercih edilmektedir.
  • Üçüncü sırada Kaniçen itemi yer almaktadır.
  • Ardından Ölümün Dansı itemi gelmektedir.
  • Hemen sonra Kara Balta itemi yer almaktadır.
  • Son olarak Shojin’in Mızrağı itemini satın almakta ve dizilimi sonlandırmaktadır.

Riven İtem dizilimi yukarıda belirtildiği gibidir. Doğru bir item dizilimi ve doğru bir oynayış tarzı ile bütün karakterler bir şansı hak etmektedir. Şimdiden iyi oyunlar dileriz.