DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:33

Rumble Dizilimi – Rumble İtem Build

Rumble Dizilimi – Rumble İtem Build

Dünya üzerinde aktif oyuncu sayısı ve mevcut oyuncu sayısı olarak en çok oyuncuya ev sahipliği yapan League of Legends oyununun çıkış tarihinin üzerinden uzun bir vakit geçmesine rağmen firmanın oyuncuların isteklerine kulak asması ve doğru hamleleri doğru zamanda yapmaları sayesinde popülerliğini hâlâ korumaktadır. İçinde mevcut olan yüzlerce karakter ve bu karakterlere ait olan birbirinden farklı yüzlerce esrarengiz hikâye sayesinde oldukça ilgi çekici bir hâl almaktadır. Bu ilgi çekicilik sayesinde bünyelerine gün geçtikçe yeni oyuncular katmaya devam etmektedir. Durum böyle olunca kendilerine main karakter belirleyen oyuncular bu karakterleri ile özleşebilmek adına karakterlerin hikâyelerini öğrenmek istemektedirler. Bu amaçla Rumble İtem Dizilimi – Rumble İtem Build başlıklı yazımızı yazmış bulunmaktayız. Bu yazının içerisinde hem Rumble karakterinin kısa hikâyesi hem de Rumble karakterinin oyuncular tarafından sıklıkla tercih edilmekte olan item dizilimi yer almaktadır. Lafı daha fazla uzatamadan Rumble karakterinin kısa hikâyesini anlatarak yazımıza başlayalım.

Rumble

Oldukça genç ve bir o kadar da asabi olan Rumble, tam yaşının gereği olduğu gibi coşkuludur. Ellinde bulunan hurda yığınından başka hiçbir şeye ihtiyaç duymadan, ihtiyaç duyduğu her şeyi üretebilen bir mucittir. Onun icatlarını ve tasarımlarını görenler genelde hurda parçası diye alay etseler de alev kusan makinesiyle onları kül etmektedir. Bundan dolayı bu davranışını görenler bir daha dalga geçmeye cüret edememektedir.

Rumble İtem

Doğru bir item dizilimi ile hurdalarının daha da güçlü olmasını sağlayan item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  • Oyuncular ilk sırada genellikle Gece Tırpanı itemini satın almaktadır.
  • Hemen ardından Sihirbaz Pabuçları itemini tercih etmektedir.
  • Üçüncü sırada ise Gölgealev itemini tercih etmektedirler.
  • Daha sonra Zhonya’nın Kumsaati itemini satın almaktadır.
  • Beşinci sırada Morellonomikon itemini tercih etmektedir.
  • Son sırada Hiçlik Değneği itemini tercih eden oyuncuları dizilimi sonlandırmaktadır.

Rumble İtem dizilimi yukarıdaki gibidir. Doğru bir item dizilimi ve oynanış tarzı ile oldukça iyi performans sergileyen Rumble karakteri kesinlikle denenmesi gereken karakterlerden biridir. İyi oyunlar dileriz.