DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:33

Rumble Rün S13- Rumble Rün Build

Rumble Rün S13- Rumble Rün Build

  League of Legends oyunu MOBA türündeki strateji oyunudur. Riot Games tarafından 2009 yılında piyasaya sürülmüştür. Oyuncu kitlesi çok geniş olan bir oyundur. Hem Türkiye de hem diğer ülkelerde çokça oynanan bir oyundur. Bu oyunda şampiyonlar bulunmaktadır. 140’tan fazla karakter barındırıyor. Her seviyeye uygun karakter bulunabilir. İlk oyuna başlayacaklar da rahatça oynayabilirler. Birkaç ay öncesine kadar sadece 30. Levele kadar yükselebilirdiniz. Ancak yenilenen özelliğiyle daha fazla seviyelere de yükselme şansınız bulunmaktadır. Rumble Rün S13- Rumble Rün Build başlığından da anlaşılacağı üzere Rumble’nin rünlerinden bahsedeceğiz.

Rumble

  Bu karakterimiz yordlelar arasında en becereksiz ve çelimsiz olanıydı. Hayata tutunabilmek ve hayatta kalabilmek için kendi yaşıtlarından daha kavgacı ve daha becerekli olmaktan başka çaresi yoktu. Bu sebepten dolayı çabuk öfkelenen bir kişilik ve sinirlendiği kim olursa olsun onunla ödeşmek gibi bir huy geliştirdi. Alev kusan makineyi icat eden kişi rumble’dır. Rumble’ın oyunda asıl ait olduğu yer üst koridorlardır.

Rumble Rün

  1. Rumble de birçok League of Legends karakteri gibi çeşitli rünlere sahiptir. Büyücülük ve azim rünlerine sahip olan Rumble’nin büyücülük rünleri azim rünlerine kıyasla daha çok tercih edilir.
  2. Rumble’nin büyücülük rünlerinde bulunan Sihirli Yıldız rünü, Bulut Pelerini rünü ve Kızart rünü aynı oranda tercih edilir. Sihirli Yıldız rünü, Bulut Pelerini rünü ve Kızart rünü %99 oran ile tercih edilir.
  3. Bu üç rünün dışında en çok tercih edilen büyücülük rünü Sürat rünüdür. Sürat rünü %78 oran ile tercih edilir.
  4. Azim rünlerinde ise en çok tercih edilen rün Gözü Kara rünüdür. Gözü Kara rünü %92 oran ile tercih edilir.
  5. Gözü Kara rününü takip eden rün ise İkinci Şans rünüdür. İkinci Şans rünü %65 oran ile tercih edilir.

  Bu yazımızda sizlere Rumble’den ve rünlerinden bahsettik. Ancak bahsettiğimiz bu rünlerin oranı oyunun gün içerisinde çok fazla oynanması sebebi ile küçük de olsa değişim gösterebilir. Bu küçük değişimler olsa da en çok tercih edilen rünler bahsettiğimiz rünlerdir. Sizler de bahsettiğimiz Rumble Rünleri’ nden istediğinizi tercih edebilirsiniz.