DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:32

Ryze Dizilimi – Ryze İtem Build

Ryze Dizilimi – Ryze İtem Build

Oyun dünyasının baş yapıtlarından biri olarak görülen LoL oyunu moba tarzı strateji oyunlarının zirvesinde yer almaktadır. Sahip olduğu bu başarının ve ünün arkasında yer alan geliştirici ekip oyuncuların isteklerine oldukça hızlı cevap vererek yapmış oldukları güncellemeler ile büyük bir ilgi görmektedir. Ayrıca oyun içinde bulunan birbirinden ilginç karakterler ve bu karakterlere ait olan birbirinden farklı hikâyeler ile birçok kitlenin dikkatini çekmeyi başarmıştır. Bunlara ek olarak oyun içinde bulunan farklı haritalar ve oyun modları da oyuncuların dikkatlerini toplamayı büyük ölçüde başarmıştır. Kendilerine oynamak için ana karakter belirlemiş olan oyuncular bu karakterlerin hikâyelerini araştırmaktadır. Oyuncuların bu isteklerine yanıt vermek amacıyla oluşturduğumuz Ryze Dizilimi – Ryze İtem Build başlıklı yazımızda Ryze karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin diğer oyuncular tarafından yaygın olarak kullanılmakta olan item dizilimini aktaracağız.

Ryze

Runeterra içinde bulunan bütün yaratıklar Ryze hakkında en iyi büyücü olduğunu düşünmektedir. İnsanlar için sırtlanamayacak kadar ağır ne kadar yük varsa Ryze omuzlarına almıştır. Şimdilerde dur durak bilmeden dünyanın dört bir yanına dağıtılmış olan Dünya Rünlerini aramaktadır. Yanlış kişilerin eline geçmeden önce bulması gerektiğini bilmektedir. Bu rünlerin sebep olacağı tehlikelerin son derece bilincinde olan Ryze bu rünlerin yanlış ellere geçmesini hiç mi hiç istememektedir. Bunun için varını yoğunu ortaya koyarak bir savaş veren Ryze kendisine engel olmak isteyen herkesi bir bir alt etmektedir.

Ryze İtem

Doğru bir item dizilimi ile rakiplerini alt üst etmeyi başaran Ryze karakterinin doğru item dizilimi aşağıda belirtildiği gibidir.

  • Oyuncular ilk olarak genellikle Asırlık Sopa itemini satın almaktadır.
  • Hemen ardından Sihirbaz Pabuçları itemini tercih etmektedir.
  • Üçüncü sırada Başmelek Asası itemini tercih eden oyuncular,
  • Dördüncü sırada genellikle Zhonya’nın Kumsaati itemini satın almaktadır.
  • Sonrasında Rabadon’un Şapkası itemini tercih etmektedir.
  • Son olarak Hiçlik Değneği itemini satın alarak dizilimi sonlandırmaktadır.

Ryze İtem dizilimi yukarıda verildiği gibidir. Doğru bir item dizilimi ile oldukça etkili olabilen Ryze karakterini kesinlikle denemelisiniz