DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:32

Samira Dizilimi – Samira İtem Build

Samira Dizilimi – Samira İtem Build

Yıllar öncesinde çıkışını yapan ve günümüzde hâlen oldukça popüler olan bir oyun varsa o da League of Legends oyunudur. Oyuncular arasında genellikle LoL kısaltması kullanılan bu oyun yıllar öncesinde çıkmasına rağmen geliştirici ekibin oyunu oyuncuların isteğine göre şekillendirmesi sonucunda moba strateji oyun kategorisinin zirvesine oturmuş ve bu zirveyi tek başına sırtlamıştır. İçinde barındırdığı birbirinden ilginç oldukça fazla karakter ve bu karakterlere yazılmış olan birbirinden enteresan hikâyeler sayesinde birçok oyuncunun ilgisini üzerine çekmeyi başarmıştır. Bunun yanında oyuna getirilen yeni karakterlerin oyun içi dengeleri alt üst etmemesi de oldukça taktir toplayan başka bir olaydır. Kendilerine ana karakter belirleyen oyuncular bu karakterlerle daha kolay özdeşleşebilmek adına hikâyelerini öğrenmeye çalışmaktadır. Samira İtem Dizilimi – Samira İtem Build başlıklı yazımızda Samira severler için hem bu karakterin kısa hikâyesini aktaracağız hem de diğer oyuncular tarafından oldukça sık olarak kullanılan item dizilimini aktaracağız. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan Samira karakterinin hikâyesini anlatmaya başlayalım.

Samira

Gittiği her yere bir heyecan katma peşinde olan Samira ölümden korkanları ezik olarak görmekle birlikte ölüme aşık bir kadındır. Zamanında yaşamakta olduğu evi başına yıkıldığı günden beri korkusuzca savaşmayı öğrenerek hem çekici hem de havalı bir savaşçı olmuştur. Yanında kara barut tabancaları ve özel yapım kılıcıyla savaştan savaşa koşan Samira ölümle burun buruna gelmekten aşırı derecede keyif almaktadır. Karşısında durmayı göze alan herkesi havalı bir şekilde yok etmektedir. Öldürmeyi bir sanat olarak görmektedir.

Samira İtem

Doğru bir item dizilimi ile ölümle arasında kurulan aşkı daha da güçlendiren Samira karakterinin diğer oyuncular tarafından kullanılmakta olan item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  • Oyuncular genellikle ilk sırada Ölümsüz Kalkanyay itemini tercih etmektedir.
  • Sonrasında Çelik Kaplamalı Çizme itemini tercih etmektedir.
  • Ardından Tahsildar itemini envanterlerine eklemektedir.
  • Dördüncü sırada Ebedi Kılıç itemini satın almaktadır.
  • Hemen ardından Dominik Efendi’nin Hürtemleri itemini almaktadır.
  • Daha sonra Kanasusamış itemini alan oyuncular,
  • Son olarak Koruyucu Melek itemini satın almaktadır.

Samira İtem dizilimi yukarıdaki gibidir.