DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:05

Satın Alma Geçmişi Valorant

Satın Alma Geçmişi Valorant

Valorant, Riot Games tarafından 2019 yılında piyasaya sürülmüş olan çok oyunculu bir oyundur. Oyunda heyecan faktörü her daim üst düzeyde tutulmakta ve oyunculara eşsiz bir deneyim sunulmaktadır. Oyuncuların dünyadan farklı ülke ve kültürlere göre ajan karakter olarak oynadıkları bu oyun ülkemizde de bir hayli popülerdir. Ayrıca geliştirici Riot Games oyunculara sürekli olarak farklı satın alma deneyimleri sunarak oyuna olan talebin hiçbir zaman azalmamasını sağlamaktadır. Oyuncular Valorant mağazasından prizma koleksiyonu, silahlar, kaplamalar ve daha çok farklı ürünler satın alabilmektedir. Bu satın alma işlemleri hediye kodları, puanlar ve ödüller yardımıyla gerçekleştirilmektedir. Satın alma işlemleri bazı dönemlerde oldukça artmaktadır. Peki, Satın alma işlemlerine bakmak isteyen oyuncuların kontrol edebilecekleri yer neresidir? Satın Alma Geçmişi Valorant nereden bakılacağı sorusu ise makalemizin devamında sizler için açıklanacaktır.

Valorant Satın Alma Geçmişine Nasıl Bakılır?

  1. Valorant üzerinden satın alma geçmişi oyundan değil resmi siteden bakılmaktadır.
  2. Bu yüzden ilk olarak support-valorant sitesini ziyaret etmemiz gerekiyor.
  3. Çok aşamalı kimlik doğrulama gerçekleştirdikten sonra site üzerinden oturum açma işlemi yapınız.
  4. Sonrasında satın alma geçmişine göz at sekmesine tıklayarak yapmış olduğunuz alımları kontrole ediniz.
  5. Satın alma geçmişinde herhangi bir sorun ya da problem olduğunu düşünüyorsanız destek ekibine bilet açmanız gerektiğini unutmayınız.
  6. Bu işlemi yapabilmek için hatalı olduğunu düşündüğünüz satın almayı içeren bir ekran görüntüsü almanız işlemin daha hızlı sonuçlanmasına fayda sağlayacaktır.

Bu yazımızda sizler için Valorant Satın Alma Geçmişine Nasıl Bakılır? sorusu cevaplanmıştır. Mağazadan yapılan her alışverişler buraya kaydedilmekte ve kişinin erişimine açılmaktadır. Yani ister silah satın alma ister farklı bir materyal olsun alım yaptığınız ürünleri ve tutarlarını buradan kontrol edebilmeniz mümkündür. Satın alma geçmişi Riot Games’in kullanıcılarına sunmuş olduğu şeffaf bir uygulama olması sebebiyle oldukça beğenilmektedir. Ancak kullanıcılar aynı zamanda bu satın alma geçmişine uygulamadan da erişebilmek istemektedirler. Riot Games ekibi ise şimdilik site üzerinden inceleme işlemi yapıldığını ancak ilerleyen zamanlarda oyunun içerisinden de mağazadan satın alınan ürünlere göz atılabileceğini bildirmiştir.