DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:32

Sejuani Rün S13- Sejuani Rün Build

 Sejuani Rün S13- Sejuani Rün Build

  Yıllardır oynanan LOL, Riot Games tarafından piyasaya sürülen en iyi oyunlardan biri olarak lanse edilmektedir. League of Legends’da çok fazla oyuncu bulunmaktadır. Bu sebepten dolayı her seviyeye uygun karakter bulunabilmektedir. Tam bir strateji oyunu olduğundan kendinize doğru karakteri seçmiş olmanız daha hızlı seviye atlamanıza yardımcı olacaktır. Sürekli olarak kendini güncelleyen bir oyun olması sebebiyle oynayan kişi sayısı da artmaktadır. Sejuani Rün S13-Sejuani Rün Build başlığından da anlaşılacağı üzere Sejuani’nin rünlerinden bahsedeceğiz.

Sejuani 

  Sejuani karakteri sersemlemiş olan bir rakibine hasar vererek onu parçalayabilir ve hedefin büyük miktarda büyü hasarı olmasını sağlamaktadır. İleri hücum özelliğini kullanarak rakiplerinin savrulmalarını sağlamaktadır. Sejuani gürzünü iki defa savurup hasar verir ve buz yükünü oluşturmuş olur. Sejuani çatışmadan çıktıktan sonra Buz Zırhı kazanmaktadır. Bu zırh şöyle bir özellik kazandırmaktadır: Sejuani 12 saniye boyunca hasar almazsa yavaşlatmadan etkilenmez hale gelmektedir.

Sejuani’nin Rünleri

  1. Sejuani de birçok League of Legends karakteri gibi rün çeşitliliğine sahip bir karakterdir. Azim ve isabet rünlerine sahip olan Sejuani’nin azim rünleri isabet rünlerine kıyasla daha çok tercih edilir.
  2. Sejuani’nin azim rünlerinde en çok tercih edilen rünü artçı şok rünüdür. Artçı şok rünü %100 oran ile tercih edilir.
  3. Artçı şok rününü takip eden rün ise yaşam kaynağı rünüdür. Yaşam kaynağı rünü %98 oran ile tercih edilir.
  4. Azim rünlerinde en çok tercih edilen üçüncü rün kondisyon rünüdür. Kondisyon rünü %97 oranı ile tercih edilir.
  5. Yine azim rünlerinden olan ve sıkça tercih edilen rün ise aşırı büyüme rünüdür. Aşırı büyüme rünü %65 oran ile tercih edilir.
  6. İsabet rünlerine geldiğimizde ise en çok tercih edilen rün zafer rünüdür. Zafer rünü %99 oran ile tercih edilir.
  7. İsabet rünlerinde en çok tercih edilen ikinci rün ise efsane: sıvışma rünüdür. Efsane: sıvışma rünü %75 oran ile tercih edilir.

  Bu yazımızda sizlere Sejuani’den ve rünlerinden bahsettik. Bahsettiğimiz bu rünlerin oranı oyunun sürekli oynanması sebebi ile küçük de olsa değişse de en çok tercih edilen Sejuani rünleri bunlardır. Sizler de bahsettiğimiz Sejuani Rünleri’ nden istediğinizi tercih edebilirsiniz.