DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:13

Senna CT S13 - Senna Counterları S13

Senna CT S13 - Senna Counterları S13

Türkiye’nin en sevilen oyunlarından biri hangisidir sorusunun öncelikli cevabı tabi ki LOL’dür. Böylesine popüler bir oyunun karakterleri ve şampiyonları da haliyle oldukça revaçta olmaktadır. Biz de bu bağlamda Senna CT S13 - Senna Counterları S13 konusu üzerine eğilmeye ve sizler için Senna karakter incelemesinde bulunmaya karar verdik. Yazımızın devamında Senna’nın hangi karakterler karşısında zayıf olduğunu sizler için açıklıyor olacağız.

Senna

Arındırıcı Senna, Bağışlama özelliği ile öne çıkmaktadır. Senna yakınında öldürülen birimlerin ruhları bu özellik ile Kara Sis’e hapsolmaktadır. Şampiyonumuzun yadigâr topu daha uzun sürede ateşlenmekte ve kısa süreliğine de olsa hedefin hareket hızının bir kısmını kazandırmaktadır. Ayrıca Son Kavuşma skillinde Senna ileriye doğru kara bir Sis Dalgası göndermektedir.

Senna Counterları

  1. Anivia: Senna’nın Anivia karşısındaki koridor kazanma oranı %30,83 iken maç kazanma oranı %51,81 seviyesindedir. Her 2 oran da beklenen değerlerin altında kaldığından Senna’nın Anivia karşısında zayıf kaldığını rahatlıkla söyleyebiliriz.
  2. Xerath: Senna’nın Xerath karşısındaki koridor kazanma oranı %33,69 seviyesindedir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %44,1 olarak kayıtlara geçmiş durumdadır.
  3. Neeko: Senna’nın Neeko karşısındaki koridor kazanma oranı %39,39 iken maç kazanma oranının %44,1 olduğu görülmektedir. 2 oranda Senna’yı Neeko karşısında zayıf göstermektedir.
  4. Swain: Senna’nın Swain’e karşı %41,12 ihtimalinde bir koridor kazanma oranına sahip olduğunu biliyoruz. Aynı şampiyona karşı Senna’nın maç kazanma oranı ise %48,1 seviyesindedir.
  5. Zyra: Senna’nın Zyra’ya karşı %41,43 seviyesinde bir koridor kazanma mücadelesi verdiği görülmektedir. Şampiyonumuzun aynı şampiyona karşı %51,69 ile maç kazanma mücadelesi verdiği görülmektedir.
  6. Vel’koz: Senna’nın Vel’koz karşısındaki koridor kazanma oranı %43,94 iken maç kazanma oranının ise %54,28 olduğu görülmektedir.
  7. Seraphine: Senna, bu şampiyon ile olan koridor mücadelelerini %48,59 ile maçları ile %41,87 ile kazanmaktadır.

Bu yazımızda sizler için Senna Counterları konusunu inceledik. Siz de Senna’nın karşısında zayıf olduğu şampiyonları analiz ederek koridor ve maç kazanma oranlarını dikkate alabilir ve mücadelelere bu bilgiler ışığında hazırlanabilirsiniz.