DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:28

Senna Ct S13 - Senna Counterları S13

Senna Ct S13 - Senna Counterları S13

Ülkemizde en çok tercih edilen bilgisayar oyunlarının başında LoL gelmektedir. Lol artık ülkemiz gençleri için bir oyun olmaktan çıkmış ve bir yaşam biçimi haline dönüşmüştür. Oyunu oynayanlar neredeyse tüm şampiyonların özelliklerini ve hangi karakterler karşısında daha avantajlı olduklarını ezberlemiş durumdadır. Ancak oyundaki karakterler sürekli olarak geliştirilmekte ve iyileştirilmektedir. Hal böyle olunca da şampiyonların diğer karakterler karşısında koridor ve maç kazanma oranları değişiklik gösterebilmektedir. Bu sebepten dolayı makalemizde Senna Ct S13 - Senna Counterları S13 açıklanacak ve bu şampiyonun hangi karakterler karşısında zayıf olduğu açıklanacaktır.

Senna

Senna’nın oyuncular tarafından sevilen birçok yeteneği bulunmaktadır. Özellikle karakterleri kara sise hapsettiği bağışlama ve ışık muhafızlarını kullandığı gölgelerin şafağı özellikleri oldukça sevilmektedir. Ayrıca deşen karanlık özelliği de çıkardığı ışın ile takım arkadaşlarını iyileştirmekte ve rakiplere hasar vermektedir.

Senna Counterları

  1. Pyke: Senna’nın Pyke karşısında maç kazanma oranı %51’dir. Bu Senna’nın karşısında zayıf olduğu şampiyonlar arasında en yüksek orandır. Senna diğer şampiyonlara karşı neredeyse tamamında %50’nin altında bir maç kazanma oranına sahiptir.
  2. Brand: Senna, Brand karşısında %50 yani tam yarı yarıya bir maç kazanma oranına sahiptir. Bu da zayıf yönlere göre oldukça yeterlidir.
  3. Vel’koz: Senna’nın Vel’koz karşısında maç kazanma oranı %50 olarak hesaplanmıştır.
  4. Zyra: Senna, Zyra karşısında %49 seviyelerinde bir maç kazanma oranına sahiptir.
  5. Xerath: %50’lik bir maç kazanma oranı Senna’nın Xerath karşısında kazanma ihtimalini yansıtmaktadır.
  6. Lux: Senna, Lux karşısında %49 oranında bir maç kazanma istatistiğine sahiptir.
  7. Janna: Senna’nın Janna karşısında maç kazanma oranı %51’dir. Bu Pyke karşısındaki oran ile aynı olup en yüksek ihtimale tekabül etmektedir.

Yukarıdaki listede Senna’nın karşısında daha zayıf olduğu şampiyonlar sıralanmıştır. Yani Senna’yı alan bir kişiye karşı bu şampiyonları seçerseniz kazanma şansınız bir hayli artacaktır. Senna Counterlarını güzelce etüt ederek sonrasında oyuna başlamak sizin maçı kazanmanıza fayda sağlayacaktır. Ayrıca maç için ayrı koridor için ayrı oranlar verilmesi ve oyuncunun bu bağlamda hareket etmesi de önemlidir.