DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:31

Senna İtem Dizilimi – Senna İtem Build

Senna İtem Dizilimi – Senna İtem Build

Dünya üzerinde en çok tercih edilen ve en çok aktif oyuncu sayısına sahip olan oyunlardan bir diğer de League Of Legends oyunudur. Bu oyunun başarısının arkasında bulunan geliştirici ekibinin yapmış olduğu yenilikler ve güncellemeler sayesinde popülerliğini çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen arttırabilmektedir. İçinde barındırmış olduğu yüzlerce karakter ve bu karakterlerin birbirinden farklı yüzlerce hikâyesi sayesinde oyun sektörünün zirvesine çıkmaktadır. Durum böyleyken oyuncular kendilerine belirlemiş olduğu ana karakterlerin hikâyelerini, oynama tarzlarını ve doğru item dizilimini araştırmaya koyulmuşlardır. Biz de bu noktada siz değerli oyunculara rehberlik etmek amacıyla bu karakterlerin hikâyeleri ve doğru item dizilimlerini anlatmaktayız. Senna İtem Dizilimi – Senna İtem Build başlıklı yazımızda ise sizlere Senna karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin doğru rün dizilimini aktarmakta olacağız. Dilerseniz sizleri daha fazla bekletmeden Senna’in hikâyesini anlatarak yazımıza başlayalım.

Senna

Karar Sis tarafından çok küçük yaşlarda lanetlenen Senna bir birliğe katılarak bu laneti kırmayı hedeflemiştir. Fakat çabaları boşa gitti ve tüm çabaları ölüm ile sonuçlandı. Zalim hortlaklar arasında yer alan Thresh Senna’yı elinde gezdirdiği fenerine hapsetmiştir. Umudunu yitirmeyen Senna kendisini lanetleyen sisi kullanmayı öğrendi ve başka bir surette tekrardan dünyaya geldi. Sisi kullanarak yapmış olduğu her atışta bir miktar hapsolmuş ruhu dünyaya salmaktadır.

Senna İtem

Umutsuzluktan doğan Senna karakterini daha da güçlendiren item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  • Oyuncular genellikle ilk sırada Kara Sis Tırpanı itemi yer almaktadır.
  • İkinci sırada genellikle Atiklik Çizmeleri itemi yer almaktadır.
  • Daha sonra Umbra Mızrağı itemini satın almaktadır.
  • Hemen ardından Kararma itemini satın alan oyuncular,
  • Beşinci sırada Bombardıman Topu itemini tercih etmektedir.
  • Son olarak Fani Hatıratı itemini satın olana oyuncular dizilimi bu itemle birlikte sonlandırmaktadır.

Senna İtem dizilimi yukarıda belirtildiği şekildedir. Doğru bir item kullanımı ve oynanış tarzı ile bütün karakterler bir şansı hak etmektedir. Bundan dolayı kesinlikle oynadığınız karakterleri doğru bir item dizilimi ile kullanmalısınız. İyi oyunlar dileriz.