DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:32

Seraphine Rün S13- Seraphine Rün Build

Seraphine Rün S13- Seraphine Rün Build

  Yıllardır severek oynanan LOL, Riot Games tarafından 2009 yılında piyasaya sürülmüştür. MOBA kategorisinde kabuk edilen Lol her yaştan kişiyi kucaklamaktadır. Sürekli güncellenen bir oyundur bu yüzden oyuncu kitlesi devamlı artmaktadır. 140’dan fazla şampiyon barındırmaktadır bu sayede her seviyeye uygun şampiyon seçmek mümkündür. Önemli olan doğru karakteri seçmektir. Bu sayede daha hızlı seviye atlayabilirsiniz. Seraphine Rün S13- Seraphine Rün Build başlığından da anlaşılacağı üzere Seraphine’nin rünlerinden bahsedeceğiz.

Seraphine

  Bu karakterimiz meydana çıkarak rakiplerini ayartan ve onlara büyü hasarı veren sihirli bir güç göndermektedir. Kendi takım arkadaşları da dahil isabet eden performansın bir parçası haline gelerek yeteneğin menzilini arttırır ve takım arkadaşlarına azami miktarda nota sağlamaktadır. Heyecanlı bir takım dövüşü için koridor aşamasını feda eden bir büyücüdür. Seraphine orta koridorda oynayan bir karakterdir.

Seraphine’nin Rünleri

  1. Seraphine de birçok League of Legends karakteri gibi çeşitli rünlere sahiptir. Seraphine büyücülük ve ilham rünlerine sahiptir. Seraphine’nin büyücülük rünlerinin sayısı dört iken, ilham rünlerinin sayısı ikidir.
  2. Seraphine’nin büyücülük rünlerinde en çok tercih edilen rünü Mana Akışı Yüzüğü rünüdür. Mana Akışı Yüzüğü rünü %100 oran ile tercih edilir.
  3. Mana Akışı Yüzüğü takip eden rün ise Yücelik rünüdür. Yücelik rünü %98 oran ile tercih edilir.
  4. Büyücülük rünlerinde en çok tercih edilen üçüncü rün ise Aery’i Çağır rünüdür. Aery’i Çağır rünü %92 oran ile tercih edilir.,
  5. Yine büyücülük rünlerinden olan ve en çok tercih edilen rün olan Yaklaşan Fırtına rünü ise %83 oran ile tercih edilir.
  6. İlham rünlerinde ise en çok tercih edilen rün Peksimet Teslimatı rünüdür. Peksimet Teslimatı rünü %92 oran ile tercih edilir.
  7. İlham rünlerinde en çok tercih edilen ikinci rün Sihirli Pabuçlar rünüdür. Sihirli Pabuçlar rünü %67 oran ile tercih edilir.

  Bu yazımızda sizlere Seraphine’den ve rünlerinden bahsettik. Bahsettiğimiz bu rünlerin oranı oyunun sürekli oynanması sebebi ile küçük de olsa değişse de en çok tercih edilen Seraphine rünleri bunlardır. Sizler de bahsettiğimiz Seraphine Rünleri’ nden istediğinizi tercih edebilirsiniz.