DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:31

Sett Rün S13- Sett Rün Build

Sett Rün S13- Sett Rün Build

Yılların eskitemediği League of Legends günümüzde hala severek oynanmaktadır. Riot Games’in 2009 yılında piyasaya sürdüğü bu harika oyunda her oyuncunun seviyesine uygun bir şampiyon bulunmaktadır. İlk başlayacaklar için çeşitli desteklemeleri de olduğu LOL’de seviye sistemi aktif olduğu için level yüksek bir kişi ile oyuna yeni başlayan biri aynı maçta yer almamaktadır. Özellikle şampiyonların ilgi çekici hikayeleri de oyuna olan talebi arttıran diğer etkenler arasındadır. Şimdi gelin Sett Rün S13- Sett Rün Build konusuna değinerek Sett’in hikayesine değinelim ve sonrasında rünlerinden bahsedelim.

Sett

  Ionia’nın yeni yeni suç dünyası oluşmaktaydı. Sett’de bu dünya’nın liderlerinden biriydi. Sett Noxus’la olan savaşından sonra ün yapmıştır. Sett savaşlarda ne kadar dayak yerse yesin yıkılmadığından ün yapmıştır. Sett dövüştüğü meydanın kontrolünü kaba kuvvetle ele geçirerek zirveye çıkmıştır. Sett normal bir saldırıda bulunurken bir soluyla ve bir de sağıyla vurur. Sett’in sağ yumruğu daha güçlü ve hızlıdır. Sett eksik canına bağlı olarak fazladan can yenilenmesi kazanır.

Sett Rünleri

  1. Sett de birçok League of Legends karakteri gibi çeşitli rünlere sahiptir. Sett isabet ve azim rünlerine sahiptir. Sett karakterinin isabet rünleri azim rünlerine kıyasla daha çok tercih edilir.
  2. Sett’in isabet rünlerinde en çok tercih edilen rünü zafer rünüdür. Zafer rünü %100 oran ile tercih edilir.
  3. Zafer rününü takip eden rün ise son direniş rünüdür. Son direniş rünü %99 oran ile tercih edilir.
  4. İsabet rünlerinde en çok tercih edilen üçüncü rün ise yenilmez rünüdür. Yenilmez rünü %90 oran ile tercih edilir.
  5. İsabet rünlerinde en çok tercih edilen dördüncü rün ise efsane: çeviklik rünüdür. Efsane: çeviklik rünü %54 oran ile tercih edilir.
  6. Azim rünlerine geldiğimizde ise en çok tercih edilen rün sayısının bir olduğunu görüyoruz. Azim rünlerinde tercih edilen tek rün ikinci şans rünüdür. İkinci şans rünü %74 oran ile tercih edilir.

  Bu yazımızda sizlere Sett karakterinden ve rünlerinden bahsettik. Bahsettiğimiz bu rünlerin oranı oyunun sürekli oynanması sebebiyle küçük de olsa değişim gösterse de en çok tercih edilen Sett rünleri bunlardır. Sizler de bahsettiğimiz Sett Rünleri’ nden istediğinizi tercih edebilirsiniz.