DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:31

Shaco İtem Dizilimi – Shaco İtem Build

Shaco İtem Dizilimi – Shaco İtem Build

Çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen hâlâ büyük bir kitleyi elinde barındıran ve bu kitleye her geçen gün yeni oyuncular katmayı başaran League Of Legends oyunu tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük ses getirmiştir. Yıllar geçtikten sonra unutulması beklenen bu yapım zamanında yapılan doğru güncellemeler ve oyuna getirilen yenilikler sayesinde gün geçtikçe çok daha popüler bir duruma gelmiştir. Tabii ki bu başarının arkasında yatan sebep oyuncuların isteklerine kulak veren, güncellemeleri ve yenilikleri oyuncuların isteklerine göre veya yakın yapan, oyun içi dengelerin bozulmasına aman vermeyen ve oyuncuların sorunlarıyla kendi sorunları gibi ilgilenen geliştirici ekip ve teknik destek ekibi bulunmaktadır. Tüm bu güzel özelliklerin yanına bir de oyun içinde bulunan birbirinden enteresan karakterler ve bu karakterlerin birbirinden ilginç hikâyeleri eklenince oyun daha bir çekici hâle gelmektedir. Shaco İtem Dizilimi – Shaco İtem Build başlıklı yazımızda siz değerli oyuncular için Shaco karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin diğer oyuncular tarafından kullanılmakta olan doğru item dizilimini aktarmış bulunmaktayız.

Shaco

Zamanında bir prensin yalnızlığını bir nebze olsun azaltabilmek adına yapılan Shaco, bir kuklaydı. Fakat Shaco hiçbir zaman sıradan bir kukla olmadı. Her zaman gizemli bir tarafı bulunmaktaydı. Bu kukla her zaman ölümde ve kargaşadan keyif almaktadır. Zaman içinde öğrenmiş kara büyülerden dolayı yozlaşması ve oldukça çok sevdiği sahibini kaybetmesi sonrasında her şeyi yok etme isteği giderek artmıştır. Öğrenmiş olduğu hileler ve büyüleri karşısına çıkanları büyük bir keyifle öldürmek için kullanmaktadır. Bunu son derece eğlenceli ve son derece komik bulmaktadır. Genellikle karşısına çıkanları yok etmeden önce fanileri delirtecek şekilde bir kahkaha atmaktadır. Bu kahkaha onunu imzası gibidir.

Shaco İtem

Shaco karakterinin doğru item dizilimi ile çok daha güçlü bir hâl aldığı bilinen bir gerçektir. İşte aşağıda diğer oyuncular tarafından kullanılmakta olan Shaco item dizilimi

  • Oyuncular genellikle ilk sırada Draktharr’ın Gece Kılıcı itemini tercih etmektedir.
  • Daha sonra Savaşçı Çizmeleri itemini satın almaktadır.
  • Sonrasında Canbiçen itemini satın alan oyuncular,
  • Dördüncü sırada Tahsildar itemini satın almaktadır.
  • Hemen ardından Dominik Efendi’nin Hürmetleri itemini satın alan oyuncular,
  • Son sırada Ebedi Kılıç itemini satın alarak dizilime son vermektedir.