DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:31

Shen İtem Dizilimi – Shen İtem Build

Shen İtem Dizilimi – Shen İtem Build

LoL oyunu dünya çapında ün salmış ve çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen eskimek bilmeyen bir moba türü strateji oyunudur. Bu oyunu bu kadar cazip kılan şey içinde barındırdığı yüzlerce farklı karakterdir. Aynı zamanda bu karakterler için, hepsine teker teker ve birbirinden farklı hikâyeler yazmış olan LoL ekibi, oyuncular tarafından oldukça büyük bir ilgi görmektedir. Ekibin istikrarlı ve sıkı çalışmasının getirmiş olduğu bu başarı günden güne katlanmakta ve bünyelerine yeni oyuncular kazandırmaktadır. İçinde barındırdığı yüzlerce farklı karakterin her biri farklı oynanış tarzına sahiptir. Bunu fark eden oyuncular da kendilerine bir rehber aramaktadır. Biz de bu noktada devreye girerek LoL karakterlerinin hikayelerini ve item dizilimini anlatarak bir nevi sizlerin rehberli ihtiyacını karşılamaktayız. Dilerseniz Shen İtem Dizilimi – Shen İtem Build başlıklı yazımıza başlayalım ve Shen karakterinin kısa hikâyesini, ardından da doğru item dizilimini anlatalım.

Shen

Bulunduğu toprakların karanlık savaşçı lideri olan Shen, birçok yaratıkta bulunan kibir, önyargı gibi duygulardan tamamen arınmak için savaşmaktadır. Bunun ateşiyle yanıp tutuşmaktadır. Ruhlar diyarı ile fiziksel dünya arasında bulunan görünmez bir yol üzerinde yürümektedir. Bu iki diyar arasındaki dengeyi sağlamakla görevli olan Shen, elinde bulunan kılıçlarıyla karşısında durma cüretini kendisinde bulan herkese karşı savaşmaktadır. Elinde bulunan bu kılıçlar büyü ve çelik karışımından oluşturulmuştur. Bundan dolayı son derece korkunç ve son derece acı vericidir.

Shen İtem

Doğru bir item dizilimi ile gücüne güç katan ve adeta bir savaş makinesine dönüşmeyi başaran Shen karakterinin diğer oyuncular tarafından kullanılmakta olan doğru item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  • Oyuncular genellikle Çelik Yürek itemini satın alarak maçlarına başlamaktadır.
  • Sonrasında Çelik Kaplamalı Çizme itemini alarak maçlarına devam etmektedir.
  • Ardından Günateşi Kalkanı itemini satın almaktadır.
  • Hemen sonrasında Çivili Zırh itemini satın almaktadır.
  • Haşmetli Hydra itemini satın alan oyuncular,
  • Son olarak Doğanın Kudreti itemini tercih etmektedir.

Shen İtem dizilimi yukarıda belirtildiği gibidir. Doğru item dizilimi ile bütün karakterler bir şansı hak eder.