DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:30

Shyvana Rün S13- Shyvana Rün Build

Shyvana Rün S13- Shyvana Rün Build

 Sürekli olarak güncellenen bir oyun olması LOL’ün oyuncu kitlesinin sürekli artmasının nedenlerinden biridir. Bu oyunda ilgi çekici birçok  şampiyon bulunmaktadır. 140’tan fazla şampiyon olması ve onların ilgi çekici hikayesi gamerların oyun öncesi bu hikayelere de ilgiyle yaklaşmasına neden olmaktadır. Şampiyon sayısının fazla olması sebebiyle her çeşit karakter seçilebilmektedir. Oyuna yeni başlayacaklar ise daha çok counterlara bakarak hareket etmektedir. Yeni başlayanların dikkat etmesi gereken ise doğru karakteri seçmesi ve onunla bir süre alıştırma yapmalarıdır. Şimdi gelin Lol’ün sevilen karakterlerinden Shyvana Rün S13-Shayvana Rün Build konusu üzerine yoğunlaşalım.

Shyvana

  Shyvana solgun menekşe rengi cildiyle insana benzeyen bir bebek olarak doğmuştur. Büyücünün onu terk etmeye içi el vermemiştir. Kendi evladı gibi büyütüp ona bu ismi de o vermiştir. Bir zaman sonra Shyvana’nın bir fani olmadığı ortaya çıkmıştır. Shyvana’nın kalbinde yanan rün’ün büyüsünü taşıyan bir yaratıktır. Shyvana sık sık insansı şekle bürünür. Bazen de korkunç bir ejderhaya dönüşerek alevden nefesiyle rakiplerini küle çevirebilmektedir.

Shyvana Rün

 Shyvana da birçok League of Legends karakteri gibi çeşitli rünlere sahiptir. Shyvana hakimiyet ve büyücülük rünlerine sahiptir. Shyvana’nın hakimiyet rünleri büyücülük rünlerine kıyasla daha çok tercih edilir.

  1. Shyvana’nın hakimiyet rünlerinde en çok tercih edilen dört rünü vardır. Bu dört rün aynı oranda tercih edilir. Bunlar kara hasat rünü, belden aşağı rünü, zombi totem rünü ve hazine avcısı rünüdür
  2. Kara hasat, belden aşağı, zombi totem ve hazine avcısı rünleri %100 oran ile tercih edilir.
  3. Shyvana’nın büyücülük rünlerinde ise en çok tercih edilen iki rün vardır.
  4. Bu iki rün de tıpkı hakimiyet rünleri gibi aynı oranla tercih edilirler.
  5. Mutlak odak ve yaklaşan fırtına rünü %100 oran ile tercih edilmektedir.

  Bu yazımızda sizlere Shyvana karakterinden ve sahip olduğu rünlerden bahsettik. Bahsettiğimiz bu rünlerin oranı oyunun sürekli olarak oynanması sebebiyle küçük de olsa değişse de en çok tercih edilen Shyvana rünleri bunlardır. Sizler de bahsettiğimiz Shyvana Rünlerinden istediğinizi tercih edebilirsiniz.