DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:30

Singed Rün S13- Singed Rün Build

Singed Rün S13- Singed Rün Build

  League of Legends, MOBA türünde FPS modellemesi ile oynanan harika bir strateji oyunudur. Yıllardır hem Türkiye de hem de diğer ülkelerde oynanan ve aynı zamanda oyuncu kitlesi sürekli olarak artan bir oyundur. Bu oyuna ilk başlayanlar tereddüt etmeden başlayabilirler çünkü çok fazla sayıda şampiyon barındırdığından her oyuncu kendine uygun karakteri bulabilecektir. Bir maçta beşer kişilik iki takımdan oluşmaktadır. Singed Rün S13- Singed Rün Build başlığından da anlaşılacağı üzere bu yazımızda Singed’in Rünlerinden bahsedeceğiz.

Singed

  Singed’in rolü tank’tır. Zorluk seviyesi ise ortadır. Singed kendini hayatını ilmin sınırlarını zorlamaya adamış bir şampiyondur. Onun için kendi akıl sağlığı da dahil olmak üzere hiçbir bedel önemli değildir. Singed’in insanlığını kaybettiği tamamen ortada ve gittiği her yere korku ve ıstırabı da beraberinde götürüyor. Akışkan zehir özelliğiyle yakınından geçen şampiyonlardan hız alarak onları geçerken anlık bir hareket hızı artışı kazanır.

Singed’in Rünleri

  1. Singed birçok League of Legends karakteri gibi çeşitli rünlere sahiptir. Singed isabet ve büyücülük rünlerine sahiptir. Singed’ın isabet rünleri büyücülük rünlerine kıyasla daha çok tercih edilir.
  2. Singed’ın isabet bazında en çok tercih edilen rünlerinden biri  yenilmez rünüdür. Yenilmez yünü haricinde efsane sıvışma rünü de %100 oran ile tercih edilir.
  3. Efsane Sıvışma rünü takip eden rün ise zafer rünüdür. Bu rünün tercih edilme oranı da %100’dür.
  4. Büyücülük rünlerinde ise en çok tercih edilen rün bulut pelerini rünüdür. Bulut pelerini rünü %97 oranı ile tercih edilir.
  5. Büyücülük rünlerinde en çok tercih edilen ikinci rün ise sürat rünüdür. Sürat rünü %94 oranı ile tercih edilir.

  Bu yazımızda sizlere Singed karakterinden ve ürünlerinden bahsettik. Bahsettiğimiz bu rünlerin oranı oyunun sürekli oynanması sebebi ile küçük değişiklikler gösterse de en çok tercih edilen Singed rünleri bunlardır. Sizler de bahsettiğimiz Singed Rünleri’ nden istediğinizi tercih edebilirsiniz. Tercihlerinizi belirlerken sitemizde yer alan kullanıcı yorumlarını da okumayı unutmayın ki maçlarda başarı oranınız çok daha yüksek olabilsin