DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:14

Sion CT S13 - Sion Counterları S13

Sion CT S13 - Sion Counterları S13

Bu yazımızda sizlere LOL’ün öne çıkan karakterlerinden biri olan Sion’un incelemesini yapacağız. Sion, bilindiği üzere özellikleriyle akıllara kazınmış durumdadır. Yazımızın konusu olan Sion CT S13 - Sion Counterları S13 da Sion’un hangi şampiyonlara karşı koymakta zorlandığını açıklar nitelikte bilgilerle doludur. Aşağıda maddeler halinde Sion’un hangi şampiyonlara karşı zayıf olduğu açıklanmıştır.

Sion

Sion’un Ölümün Görkemi özelliğinde karakterimiz öldükten sonra geçici olarak yeniden canlanmaktadır. Canı hızla azalsa da bu sırada saldırı gücünün de seri olması oldukça önemlidir. Ayrıca Ruh Eriten özelliğinde Sion kendini bir kalkanla korumaya almakta ve 3 saniye sonra rakiplerine büyü hasarı verebilmektedir. Sion, düşmanlarını öldürdükçe pasif şekilde can değeri kazanmaktadır.

Sion Counterları

  1. Aatrox: Sion’un Aatox karşısında %20,64 seviyesinde bir koridor kazanma oranına sahip olduğu bilinmektedir. Aynı şampiyon karşısında kahramanımızın maç kazanma oranı ise %58,47 düzeyindedir.
  2. Yasuo: Sion’un Yasuo karşısındaki koridor kazanma oranı %28,74 iken maç kazanma oranının %54,75 seviyesinde olduğu görülmektedir.
  3. Darius: Sion, Darius karşısında %32,95 seviyesinde bir koridor kazanma oranına sahiptir. Aynı şampiyon karşısında hesaplanmış olan güncel maç kazanma oranı ise %57,64 seviyesindedir.
  4. Mordekaiser: Sion’un bu şampiyon karşısındaki koridor kazanması %33,39 oranında iken aynı şampiyona karşı %56,45 oranında maç kazanma ihtimali bulunmaktadır.
  5. Gwen: Sion, Gwen karşısında %33,81 ihtimalli bir koridor kazanma, %53,73 ihtimalli bir maç kazanma oranına sahiptir.
  6. Sett: Sion’un Sett karşısındaki koridor kazanma oranı %35,26 iken maç kazanma oranı %40,03 seviyesindedir.
  7. Tryndamere: Sion’un bu karaktere karşı %35,28 oranında koridor mücadelesi sergilediği bilinirken aynı şampiyona karşı gösterilen maç kazanma oranı ise %31,75 seviyesindedir.

Görüldüğü üzere Sion Counterları birçok farklı istatistikten oluşmaktadır. Yukarıdaki incelememiz ise Sion’un hangi şampiyon karşısında hangi oranda mücadele ettiğini göstermektedir. Burada dikkat etmeniz gereken husus yukarıdaki listenin Sion’un karşısında zayıf olduğu rakiplerdir. Siz de bu listeye göz atarak Sion’un hangi şampiyonlar karşısında zayıf kaldığını ve daha da önemlisi koridor ile maç kazanma oranlarını kolayca öğrenebilirsiniz.