DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:30

Sion Rün S13- Sion Rün Build

Sion Rün S13- Sion Rün Build

  Birçok çeşitli versiyonu bulunan League of Legends, yıllardır hem Türkiye’de hem de diğer ülkelerde oyuncu kitlesi süreli artacak şekilde oynanmaya devam etmektedir. League of Legends oyununun çeşitli versiyonları bulunmaktadır. Bunlar League of Legends Okyanusya, League of Legends Latin Amerika Güney, League of Legends Japonya ve League of Legends Güney Kore versiyonlarıdır. Bu oyunda önemli olan kendine uygun şampiyonu seçmek olacaktır. Birkaç ay öncesine kadar sadece 30. Levele yükselebiliyorduk ancak güncellenen özelliğiyle daha yüksek seviyelere çıkılabilmektedir. Sion Rün S13- Sion Rün Build başlığından da anlaşılacağı üzere bu yazımızda Sion’un Rünlerinden bahsedeceğiz.

Sion

  Sion rakiplerine şok dalgası göndermektedir. Bu ateşlediği kısa menzilli şok dalgası isabet ettiği ilk hedefe hasar vermektedir. O hedefi yavaşlatır ve zırhını azaltır. Bu şok dalgası minyon veya canavara isabet ederse isabet ettiği isabet ettiği birim geriye savrularak içinden geçtiği bütün rakiplere hasar verir onları yavaşlatır ve zırhlarını azaltmaktadır. Eski bir devirde acımasız bir savaşçı olarak biliniyordu.

Sion’un Rünleri

  1. Sion’da birçok League of Legends karakteri gibi çeşitli rünlere sahiptir. Sion azim ve ilham rünlerine sahiptir. Sion’un azim rünleri ilham rünlerine kıyasla daha çok tercih edilir.
  2. Sion’un azim rünlerinde en çok tercih edilen rünü hortlağın pençesi ründür. Hortlağın pençesi rünü %100 oranı ile tercih edilir.
  3. Hortlağın pençesi rününü takip eden rün ise tahrip rünüdür. Tahrip rünü %99 oranı ile tercih edilir.
  4. Azim rünlerinde en çok tercih edilen üçüncü rün aşırı büyüme rünüdür. Aşırı büyüme rünü ise %90 oranı ile tercih edilir.
  5. İlham rünlerinde ise en çok tercih edilen rün peksimet teslimatı rünüdür. Peksimet teslimatı rünü ise %82 oranı ile tercih edilir.
  6. İlham rünlerinde en çok tercih edilen ikinci rün sihirli pabuçlar rünüdür. Sihirli pabuç rünü ise %71 oranı ile tercih edilir.

Bu yazımızda sizlere Sion’dan ve rünlerinden bahsettik. Bahsettiğimiz bu rünlerin oranı oyunun sürekli oynanması sebebiyle küçük de olsa değişse de en çok tercih edilen Sion rünleri bunlardır. Sizler de bahsettiğimiz Sion Rünleri’ nden istediğinizi tercih edebilirsiniz.