DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:13

Sivir CT S13 - Sivir Counterları S13

Sivir CT S13 - Sivir Counterları S13

Türkiye’nin en sevilen oyunlarından biri şüphesiz LOL’dür. Bu oyunun devamlı oynanıyor olması şampiyonların özellikleri ve güçlerinin adeta ezbere bilinmesine neden olmaktadır. Bizim bu yazımızın konusu ise Sivir CT S13 - Sivir Counterları S13 olarak belirlenmiştir. Yani yazıda Sivir’in hangi şampiyonlar karşısında zayıf kaldığı konusuna değinilecek ve liste halinde şampiyonumuzun koridor ve maç kazanma oranları sizlerle paylaşılacaktır.

Sivir

Sivir, Tabana Kuvvet özelliğinde rakibe saldırırken hareket hızını kısa süreliğine arttırmaktadır. Ayrıca Bıçaklı Bumerang skilli ile elindeki bıçağı bumerang gibi rakibe fırlatmakta ve ona hasar vermektedir. Son olarak Seken Atış özelliğiyle Sivir, birkaç normal saldırısından sonra fazladan saldırı hızı kazanmaktadır. Ayrıca bu saldırı sonucu yakındaki hedeflere sektiği ve hasar verdiği de bilinmektedir.

Sivir Counterları

  1. Yasuo: Sivir’in Yasuo karşısındaki koridor kazanma oranı %29,61 iken maç kazanma oranı %43,27 olarak belirlenmiş durumdadır. Her 2 oranın da beklenen seviyenin altında seyretmesi Sivir’in Yasuo karşısında zayıf kaldığına işaret etmektedir.
  2. Draven: Sivir, Draven karşısında %35,65 seviyesinde bir koridor kazanma oranına sahiptir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %48,37 seviyesindedir.
  3. Kalista: Sivir’in Kalista karşısındaki koridor kazanma oranı %36,46 iken maç kazanma oranı %52,59 olarak kayıtlara geçmiş durumdadır. Her 2 oran da ortalamanın çok altında kalmaktadır.
  4. Twitch: Sivir’in Twitch’e karşı %38,06 seviyesinde bir koridor kazanma oranına sahip olduğu görülmektedir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %55,56 seviyesindedir.
  5. Samira: Sivir, Samira karşısında %39,04’lük bir koridor kazanma oranına sahiptir. Aynı şampiyona karşı Sivir’in %47,99 seviyesinde bir maç kazanma oranıyla mücadele ettiği görülmektedir.
  6. Caitlyn: Sivir, Caitlyn’e karşı koridorları %42,69 seviyesiyle kazanmaktadır. Aynı şampiyon karşısında Sivir’in maç kazanma oranı ise %46,66 olarak bilinmektedir.
  7. Aphelios: Sivir’in bu karakter karşısındaki koridor kazanma oranı %44,42 iken maç kazanma oranı ise %62,98 seviyesindedir.

Bu yazımızda sizlere Sivir Counterları konusu hakkında bilgilendirme yaparak kahramanımızın hangi şampiyonlar karşısında zayıf kaldığından bahsettik. Yazımızda yer alan koridor ve maç kazanma oranları Sivir’in gücünü de kanıtlar niteliktedir.