DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:30

Sivir Rün S13- Sivir Rün Build

Sivir Rün S13- Sivir Rün Build

  League of Legends hem Türkiye’de hem de diğer ülkelerde oyuncu kitlesi sürekli olarak artacak şekilde oynanmaya devam etmektedir. Oyuncu kitlesinin sürekli artmasının diğer bir nedeni devamlı olarak güncelleme yapılan bir oyun olmasıdır. Bu oyunda koridorlar haritalar merkez gibi noktalar bulunmaktadır. Çok fazla şampiyona sahip olan bu oyun doğru karakter seçimiyle daha da hızlı ve doğru oynanan bir oyun olacaktır. Tam bir strateji oyunu olması sebebiyle çok dikkatli ve akıllıca düşünerek oynanması gereken bir oyundur. Sivir Rün S13- Sivir Rün Build başlığından da anlaşılacağı üzere bu yazımızda Sivir’in rünlerinden bahsedeceğiz.

Sivir

  Savaş hanımı olarak bilinen Sivir Shurima’da yaşamıştır. Çok küçük yaşlardan beri yaşamın tüm zorluklarını bizzat yaşamıştır. Sai Çölü’nün en korkulan kabilesi olan Khtaonlar Sivir’in tüm ailesini öldürünce küçük kız Sivir kendiyle aynı durumda olan diğer yetimlere katılmak zorunda kalmıştır. Sivir aynı zamanda avcı ve paralı asker komutanı olarak da bilinmektedir.

Sivir Rünleri

  1. Sivir de birçok League of Legends karakteri gibi çeşitli rünlere sahiptir. Sivir isabet ve ilham rünlerine sahiptir. Sivir’in isabet rünleri ilham rünlerine kıyasla daha çok tercih edilir.
  2. Sivir’in isabet rünlerinde en çok tercih edilen rünü pratik zekâ rünüdür. Pratik zekâ rünü %99 oran ile tercih edilir.
  3. Pratik zekâ rününü takip eden rün ise efsane: kan rünüdür. Efsane: kan rünü %98 oran ile tercih edilir.
  4. Efsane: kan rününü takip eden rün ise ölümcül tempo rünüdür. Ölümcül tempo rünü %97 oran ile tercih edilir.
  5. İsabet rünlerinde en çok tercih edilen dördüncü rün biç devir rünüdür. Biç devir rünü %70 oran ile tercih edilir.
  6. İlham rünlerinde ise en çok tercih edilen rün peksimet teslimatı rünüdür. Peksimet teslimatı rünü %94 oran ile tercih edilir.
  7. Yine ilham rünlerinden olan sihirli pabuçlar rünü ise %88 oran ile tercih edilir.

  Bu yazımızda sizlere Sivir’den ve rünlerinden bahsettik. Bahsettiğimiz bu rünlerin oranı oyunun sürekli oynanması sebebiyle küçük de olsa değişse de en çok tercih edilen Sivir rünleri bunlardır. Sizler de bahsettiğimiz Sivir Rünleri’ nden istediğinizi tercih edebilirsiniz.