DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:22

Skarner İtem Dizilimi – Skarner İtem Build

Skarner İtem Dizilimi – Skarner İtem Build

Çıkış tarihinden bu yana birçok oyuncu tarafından beğenilen ve benimsenen LoL oyunu yıllar geçmesine rağmen büyük bir kitleye ev sahipliği yapmaya devam etmektedir. Oyunun bu başarısının ardında duran yapımcı ekiptir. Bu ekip oyuna bir sürü güncelleme ve yenileme getirmiş bulunmaktadır. Bu güncelleme ve yenilikleri çoğu zaman oyuncuların isteklerine göre yapmaktadır. Bu sayede de birçok oyuncunun gönlünü fethetmeyi başarmış durumdadır. Ayrıca oyuncuların yaşamakta olduğu sıkıntılarla da kendi sıkıntıları gibi ilgilenen geliştirici ekip ve destek ekibi de oyuncuların beğenisini toplamaktadır. Tüm bu özelliklerinin yanı sıra oyun içi grafiklerin, animasyonların, karakter tasarımlarının ve oynanış dinamiklerinin iyi seviyelerde olması oyuncuların ilgisi her zaman diri tutmaktadır. Oyun içinde bulunan birbirinden ilginç karakterler ve bu karakterlere yazılmış olan birbirinden ilginç hikâyeler sayesinde de büyük bir kitlenin dikkatini çekmeyi başarmışlardır. Skarner İtem Dizilimi – Skarner İtem Build başlıklı yazımızda siz değerli oyuncular için Skarner karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin diğer oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimin aktarmış bulunmaktayız.

Skarner

Shurima’da bulunan son derece gizli ve son derece tehlikeli bir vadiden gelen Skarner bir çeşit akreptir. Fakat tabii ki normal bir akrep değildir. Tamamen kristallerden meydana gelmiş olan Skarner atalarının tecrübelerini ve deneyimlerini zihninde toplamayı başarmıştır. Bu sayede karşısına çıkan zorlukların hepsini büyük bir kolaylıkla aşabilmektedir. Ayrıca Skarner ve kardeşleri bu bilgelikleri sayesinde toprakla aralarında kurulmuş olan bağ ile ün salmıştır. Çağlar öncesinde kendilerini lanetlemek için oluşturulan bir büyüden korunmak için derin bir uykuya yatmıştır. Uykudan uyanabilen tek kristal akrep olmasının yanında kardeşlerini dışarıdaki büyülerden ve kötülüklerden korumak için savaşmaktadır. Onun bu azmini ve öfkesini görenler kaçacak delik arasalar da bu çoğu zaman mümkün olmuyor.

Skarner İtem

Doğru bir item dizilimi ile bütün güçlerini iki katına çıkarabilmeyi başaran Skarner karakterinin diğer oyuncular tarfından kullanılan item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  • İlk sırada Buzdoğan Eldiven tercih edilmektedir.
  • Sonrasında lonia Çizmeleri tercih edilmektedir.
  • Üçüncü sırada Turbo Kimyasal Tankı satın alınmaktadır.
  • Ardından Ölü Adamın Zırhı tercih edilmektedir.
  • Hemen sonrasında Çivili Zırh itemi tercih edilmektedir.
  • Son sırada Doğanın Kudreti tercih edilmektedir.

Skarner İtem dizilimi yukarıdaki gibidir.