DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:30

Skarner Rün S13- Skarner Rün Build

Skarner Rün S13- Skarner Rün Build

  League of Legends oyunu Türkiye’de ve diğer ülkelerde yıllardır oynanmaktadır. Bu oyunun eskimeden oynanmasının sebeplerinden biri de sürekli olarak güncellenmesidir. Birkaç ay öncesine kadar sadece 30. Seviyeye çıkılabilmekteydi ancak güncellenen özelliğiyle daha yüksek seviyelere çıkılabilmektedir. Ve bu oyunda sürekli olarak oynanmasının başka bir nedeni daha vardır. Bu da her seviyeye uygun şampiyon bulundurmasıdır. 140’tan fazla şampiyon bulundurmaktadır. İlk oyuna başlayacaklar bu yüzden tereddüt etmeden başlayabilirler. Şimdi gelin oyunda sevilen karakterlerden biri olarak öne çıkan Skarner Rün S13- Skarner Rün Build konusundan bahsedelim.

Skarner

  Shurimada’daki gizli bir vadiden gelmiş Skarner kocaman bir kristal akrep olarak bilinmektedir. Skarner ve kardeşleri Tözkabuk soyundan gelmiştir. Mükemmel bilgelikleri ve toprakla aralarındaki derin bağlarla nam salmışlardır. Tözkabuklar soyu yıllar önce bir büyüye uğradılar bu büyü felaketinden korunmak için yıllar önce bir uykuya yatmıştı. Ancak son zamanlarda yaşanan tehditkar olaylar Skarner’ın uykusundan uyanmasına sebep olmuştur. Uykudan uyandı ve tek amacı kardeşlerini korumaktı.

Skarner Rünleri

  1. Skarner de birçok League of Legends karakteri gibi çeşitli rünlere sahip bir karakterdir. Skarner büyücülük ve ilham rünlerine sahiptir. Skarner’in büyücülük rünlerinde en çok tercih edilen rünlerin sayısı dört iken ilham rünlerinde en çok tercih edilen rünlerin sayısı ikidir. Bu durum da bizlere Skarner’in büyücülük rünlerinin ilham rünlerine kıyasla daha çok tercih edildiğini gösterir.
  2. Skarner’in büyücülük rünlerinde en çok tercih edilen dört rünü de aynı oranda tercih edilir. Bunlar Sürat Coşkusu rünü, Bulut Pelerini rünü, Sürat rünü ve Suda Yürüyen rünüdür. Bu dört rün %100 oran ile tercih edilir.
  3. İlham rünlerinde ise en çok tercih edilen rün Kozmik Sezgi rünüdür. Kozmik Sezgi rünü %88 oran ile tercih edilir.
  4. İlham rünlerinde en çok tercih edilen ikinci rün ise Hextech Sıçratıcısı rünüdür. Hextech Sıçratıcısı rünü %75 oran ile tercih edilir.

Bu yazımızda sizlere Skarner’den ve rünlerinden bahsettik. Bahsettiğimiz bu rünlerin oranı oyunun sürekli oynanması sebebiyle küçük de olsa değişse de en çok tercih edilen Skarner rünleri bunlardır. Sizler de bahsettiğimiz Skarner Rünleri’ nden istediğinizi tercih edebilirsiniz.