DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:21

Sona İtem Dizilimi – Sona İtem Build

Sona İtem Dizilimi – Sona İtem Build

Sıkı çalışmalarının emeğini alan ve dünya çapında bir üne sahip olan League of Legends oyunu gün geçtikçe eskimesi beklenirken tam tersi bir etki oluşturarak çok daha iyi seviyelere doğru ilerlemektedir. Bu başarısının ardında yatan geliştirici ekibin oyuncuların isteklerine büyük bir hızla ve önemle cevap vermesi yatmaktadır. Ayrıca oyuncuların isteklerine cevap verirken oyun içi dengeleri de büyük özenle korumaktadır. Tüm bunların yanında oyun içinde bulunan birbirinden ilginç karakterler ve bu karakterler için yazılmış olan birbirinden enteresan hikâyeler de bu oyunun en sevilen bölümlerindendir. Sona İtem Dizilimi – Sona İtem Build başlıklı yazımızda siz değerli oyuncular için Sona karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin diğer oyucular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimini aktarmış bulunmaktayız.

Sona

Elinde bulunan telli etwahl müzik aletini kullanmakta tam bir usta olan Sona bulunduğu tapraklarda müzik dehası olarak anılmaktadır. Kendini anlatmak için zarif bedenini ve elindeki telli çalgısını kullanan Sona’nın birçok seveni bulunmaktadır. Böylesine güzel oluşunun yanında çaldığı müziğin de büyüleyici olması birçok kişinin hoşuna gitse de zoruna giden kişiler de mevcuttur. Sona’yı oldukça kıskanan ve çaldığı müziğin gerçekten de büyüler ve sihirler yaydığını iddia edenler de mevcuttur. Böyle bir şey yaşadığı topraklarda asla tasvip edilmemektedir. Şüphelenen yabancılar sesini çıkarmasa da Sona’nın arkadaşları Sona ile sohbet edip müziğinin ardında yatan gizemi anlamaya çalışmışlardır. Sonunda itirafta bulunan Sona çaldığı müziğin dostlarının yaralarını iyileştirici ve düşmanlarını da ortadan kaldırıcı bir büyü etkisinin olduğunu söylemiştir.

Sona İtem

Doğru bir item dizilimi ile akort ayarlarını kusursuz bir şekilde yapabilen Sona karakterinin oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  • Oyuncular genellikle Gerçek Buz Parçası itemini satın alarak oyunlarına başlamaktadır.
  • Sonrasında lonia Çizmelerini satın alan oyuncular maçlarına bu itemle devam etmektedir.
  • Hemen ardından Dinçleştirici Aytaşı itemini tercih eden oyuncular,
  • Dördüncü sırada Başmelek Asası itemini satın almaktadır.
  • Daha sonra Kimyasal çürütücü itemi tercih edilmektedir.
  • Son olarak Akan Su Asası itemini satın alan oyuncular dizilimi sonlandırmaktadır.

Sona İtem dizilimi yukarıdaki gibidir.