DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:53

Steam Hesap Değeri Öğrenme

Steam Hesap Değeri Öğrenme

Steam, 2003 yılında Valve Corporation tarafından geliştirilen dijital dağıtım platformudur. Bu platform 2000’li yılların başında kurulmuş olsa da kendini geliştirmesi ve oyuncular tarafından kabul görmesi 2015 yılı sonrasına dayanmaktadır. Burada Steam’in bünyesine farklı özellikler eklemesi ve arayüzünü geliştirmesi en önemli etken olarak akıllara gelmektedir. Steam, günümüzde online oyunların alınabildiği, insanların birbirleri ile sosyalleşebildiği bir platform haline gelmiştir. Oyuncuların bu konu hakkında merak ettikleri sorulardan biri de Steam Hesap Değeri öğrenmedir. Hesap Değeri öğrenmek isteyen kullanıcıların farklı sebepleri olmaktadır. Öncelikli olarak amaç ise Steam üzerinde ne kadar harcama yaptıklarını öğrenmektir. Yani bir oyuncu kendisine Steam hesabı açtığı günden bu ana kadar ne kadar harcama yaparak oyun aldığını bu işlem ile öğrenebilmektedir. Şimdi bunun nasıl yapıldığından bahsedeceğiz.

Steam Hesap Değeri Nasıl Öğrenilir?

  1. İlk olarak SteamDB web sitesine gidelim
  2. Bu sayfanın üst sekmesindeki “Calculator” menüsüne tıklayalım.
  3. Ortadaki kutucuğa Steam ID’nizi yazın. ID bildiğiniz üzere oyundaki kimlik numaranızdır. Ayrıca hesap URL’sini de kopyalayıp yapıştırabilirsiniz.
  4. Sonrasında onayladığınızda bu zamana kadar kaç TL değerinde oyun satın aldığınız ekranda gözükecektir
  5. Bu işlemi yaparken hesabınız gizliyse ekranın hata vereceğini de hatırlatmak isteriz.
  6. Hesap gizlilik aylarından kısıtlamayı kaldırıp tekrardan sorgulama işlemi yapmanız mümkündür.

Görüldüğü üzere Steam Hesap Değeri Nasıl Öğrenilir? Sorusunun yanıtı oldukça basittir. Bu uygulamanın  internet sitesi üzerinden kolayca halledilmektedir. Bu işlem sonrasında Steam üzerindeki hesap değerini kolayca öğrenmeniz mümkündür. Kişiler genel olarak Steam hesap değerinin uygulama içinden öğrenildiğini düşünmektedir. Ancak bu mümkün değildir. Uygulama içinde oyunların şu anda satılan değerleri gözükmektedir. Bu da sizin Steap hesap değeri öğrenme ile yapmak istediğiniz işlem değildir. O yüzden hesap değeri öğrenme işlemleriniz SteamDB web sitesini ziyaret etmenizi öneriyoruz. Bu işlem için ID gerektiğini de hatırlatmak isteriz. Eğer ID’nizi bilmiyorsanız onu Steam uygulama içinden öğrenmeniz mümkündür. Bunun için Steam i açarak profil sekmenize gidip oradan hesabın üzerine fareyle geldiğinizde ID bilgileriniz gözükecektir. Bunu kopyalayarak SteamDB üzerinden işlem yapabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER