DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:51

Steam Nasıl Seviye Atlanır?

Steam Nasıl Seviye Atlanır?

Steam 12 Eylül 2003 tarihinde piyasaya sürülmüştür. Bu özel dijital dağıtım ağı kullanıcıların akıllarına gelen her oyunu oldukça kolay şekilde internet üzerinden satın alabilmelerine olanak vermektedir. Oyunlar lansman sonrası oldukça hızlı bir şekilde Steam kütüphanesine eklenmekte ve oyuncular tarafından oldukça fazla tercih edilmektedir. Steam’de bazı işlemleri yapabilmek için çeşitli kriterler gerekmektedir. Bunlardan bir tanesi de seviyedir. Nedir bu diyenler için açıklamak gerekirse Steam belirli düzenlemeleri ya da satışları seviyelere göre sınıflandırmakta ve istenilen seviyede olmayan kişi için bu işlemlere izin vermemektedir. Pazarda satış yapmak için ya da trade url oluşturabilmek için 10 levelin üzerinde olmak gerekmektedir. Oyuncular her ne sebepten olursa bir şekilde seviyelerini yükseltmek istiyorlar. Peki, Steam Nasıl Seviye Atlanır? Seviye atlamak kolay mıdır? Seviyeyi daha hızlı atlamak için ne yapmak gerekmektedir? Bizler de bu yazımızda sizlere Steam’de seviye atlama konusuna değineceğiz.

Steam Seviye Atlama

  1. Steam’de farklı yöntemlerle ücretsiz olarak seviye atlayabilmek mümkündür.
  2. Bunun için öncelikli olarak ücretsiz kartlar elde edebileceğiniz etkinlikleri takip etmenizi öneriyoruz. Bu seviye atlamak için oldukça güzel bir yöntemdir.
  3. Ayrıca Steam Tools adlı internet sitesinde sahip olduğunuz oyunlar arasından kartları en ucuz olanları sıralamaya yaramaktadır.
  4. Oyun kartları kenarındaki M simgesinin üzerine tıkladığınızda Steam topluluk pazarına gidebilirsiniz
  5. Hesabındaki mevcut rozet ve oyunlara göre kazanacağınız seviyenin de artacağını unutmayın
  6. Steam'deki profil seviyenizi artırmanızın çeşitli yolları vardır. Bunlardan bazıları:
  7. Oyun satın almak da seviye atlamanıza fayda sağlayacaktır. Daha ucuz olan oyunları aldığınız kazandığınız puanlar seviye atlamanıza fayda sağlayacaktır.
  8. Rozet kazandığınız zaman seviyeniz otomatik olarak yükselecektir.
  9. Rozet işleme yaptığınız zamanda seviyenizin artacağını unutmayın
  10. Rozet yükseltme işlemi de Steam’de seviye atlamanıza fayda sağlayacaktır.

Yukarıda belirtmiş olduğumuz maddeler sizin seviye atlamanıza fayda sağlayacaktır. İlk maddelerde seviyenin nasıl daha fazla artacağından bahsetmişken özellikle son 4 maddede Steam Seviye Atlama için yapılması gereken spesifik işlemlerden bahsedilmiştir. Bu adımları uyguladıktan sonra seviyenizi arttırabilir ve istediğiniz işlemleri kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER