DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:17

Steam Random Key Nasıl Girilir

Steam Random Key Nasıl Girilir

Steam bilindiği üzere oyunların pazarlamasını ve dağıtım işlemini yürüten bir dijital platformdur. Bu platform başlangıçta sadece kütüphanesinde oyun satışı yaparken şimdilerde kişilere çeşitli ekipman ve materyaller satmaya olanak vermiş durumdadır. Ayrıca Steam hediye kodları ve rondom keyleri de oyunlar arasında bir hayli popülerdir. İlk olarak Steam Random Key konusuna değinecek olursak Bu bilindiği üzere Steam’i orijinal hale getiren kodlardır. Kişi bu kodu edinebilir ve satın alabilir. İnternette Steam Random key bulabileceğiniz birçok farklı site bulunmaktadır. Random keyi bir şekilde edindiniz nasıl gireceksiniz. Şimdi gelin birlikte Steam Random Key Nasıl Girilir sorususun cevabına bakalım. Random keyi sisteme yedirmek oldukça kolaydır.

Steam Random Key Girme Adımları

  1. İlk olarak Steam ana ekranda yanında + simgesi olan oyun ekle butonuna tıklanır
  2. Sonrasında Steam’de oyun etkinleştir butonuna tıklanarak ilgili ekrana girilir
  3. Burada gelen adımlarda sırasıyla ileri- kabul et- ileri butonlarına tıklanır
  4. Burada size yasal düzenlemelerle ilgili çeşitli bilgiler veriliyor ve kabul etmezseniz zaten key i gireceğiniz ekran açılmıyor.
  5. Çıkan son ekranda elinizde olan Random key i alana KOPYALAYARAK tamam diyor ve işlemi tamamlıyorsunuz.
  6. Görüldüğü üzere Steam üzerinden Random Key girme işlemi oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Burada bazı durumlarda sistem Steam kodlarını kabul etmiyor. Bunun farklı nedenleri olsa da en çok karşılaşılanı sistemin o kodu bloke etmesidir. Yani internette paylaşılan ve çok sayıda kişi tarafından sisteme girilen Random keyler Steam ekibi tarafından kötü niyetli kişileri engellemek için engelleniyor. Bu durumda yeni güncel random key bulmanız gerekmektedir. İnternet arama motorunuza “Steam güncel key” yazarak arattığınızda yeni paylaşım yapan siteler karşınıza çıkacaktır. Bu kodu yukarıda belirtmiş olduğumuz Steam Random Key Girme Adımlarını uygulayarak girmeniz akabinde bu sistemde otomatik olarak karşılık bulacaktır. Ancak aynı işlem burada da tekrar ederse yani kod hatalıdır derse o site yayınlamadan daha önce bir sitede bu kod kullanılmaya başlanmış ve Steam tarafından engel yemiş olabilmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER