DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:52

Steam Vitrin Ekleme

Steam Vitrin Ekleme

Steam uzun yıllardır ülkemizde hizmet veren dijital oyun dağıtım şirketlerinden biridir. Şirketin sadece ülkemizde değil tüm dünyada popüler olması bu platforma üye olan kişiler için de büyük bir artıdır. Bu mantıkla düşündüğünüzde Steam üzerinden dünyanın her yerinden oyuncularla çeşitli oyunlara oynayabilir ve kapışmalar gerçekleştirebilirsiniz. Oyunları çeşitli şekillerde öne çıkaran bu uygulama pazarda ekipman satışı ya da internet üzerinden online oyun alımı gibi işlemlere olanak vermektedir. Oyuncuların son zamanda sıklıkla merak ettikleri sorulardan biri de Steam Vitrin Ekleme konusunun nasıl yapıldığıdır. Biz de yazımızda bu sebeple Steam’de vitrine ekleme işlemi nasıl yapılır ve şartları nelerdir bunlardan bahsedeceğiz.  

Steam Vitrine Ekleme Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak Steam seviyenizin 10 veya üstü olması gerekiyor. Daha altı bir seviye iseniz vitrine ekleme işlemi yapmak için seviyenizi buraya yükseltene kadar kasmalısınız.
  2. Bu kriteri sağlandıktan sonra işlem için ilk olarak Steam uygulamasını açalım
  3. Sonrasında profil düzenle kısmına gelip "Sergilenen vitrin" seçeneğini işaretleyelim.
  4. Buradan açılan ekranda “Özel bilgi kutusu” seçelim ve bu kısma istediğimiz yazıyı yazalım.

Bu 4 adımda kolayca vitrine ekleme işlemini kolayca gerçekleştirmeniz mümkündür. Steam’de vitrine ekleme yapmanın birçok faydası olduğunuz unutmayın.  Bu vitrine ayrıca çizim yaparak Steam ile alakalı olanları ekleyebildiğinizi de hatırlatmak isteriz. Bunun için çizim yüklemek gerekmektedir. Vitrinleri dolu olanların genellikle pro oyuncular olduğu biliniyor. Pro oyuncular hem oyun içinde hem de oyun dışında birçok özelliğe dikkat etmektedirler. Bunu yapabilmek için tabi ki illa pro oyuncu olmak gerekmiyor. Ancak ne olursa olsun +10 level olmak vitrine ekleme yapmanın olmazsa olmaz ilk kriteridir. Bu kriter sağlayan tüm oyuncular ekleme yapabilmektedirler. Burada diğer adımları kolayca uygulamak ve ekleme yapmak işin kolay kısmıdır. Profile vitrin ekleme işlemi harici GIF eklemesi de yapılabilmektedir. Bu işlemi de gene aynı şekilde yapabilirsiniz. Tüm bunların yanında her 10 levelde vitrinde bir sergileme yapılabileceği de unutulmamalıdır. Steam Vitrine Ekleme Nasıl Yapılır? Sorusunun cevabı görüldüğü gibi oldukça basittir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER