DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:52

Steam Yaz İndirimleri Ne Zaman?

Steam Yaz İndirimleri Ne Zaman?

Steam 2013 yılında Valve Corporation tarafından geliştirilen ve piyasaya sürülen bir dağıtım ağıdır. Oyunları bir arada toplayan, oyunculara kütüphanelerinde daha çok oyun tutabilme şansı veren ve aynı zamanda belirli kriterleri karşılayan kişilerin gelir elde edebildiği bu platform sadece tek değil birçok yanı ile öne çıkmaktadır. Bu özelliklerden en çok öne çıkan ise Steam’in piyasaya sürülme amacı olan orijinal oyun satın alabilme özelliğidir. Oyuncular evlerinden çıkmadan internet üzerinden çok kolay bir şekilde Steam ile oyun satın alabilme işlemi yapabilmektedirler. Burada dikkat edilmesi gereken durum ise oyunların indirim zamanlarının denk getirildiğinde çok ciddi indirimler yakalanabilmesidir. Bu indirimler genel olarak yaz döneminde yapılmaktadır. Bu da oyuncuların aklına Steam Yaz İndirimleri Ne Zaman? Sorusunu getirmektedir. Steam’de indirimler yıl boyunca devam etmektedir. Ancak bazı durumlarda yapılan indirimler oyunculara oldukça ciddi katkılar sağlayabilmektedir.

Steam Yaz İndirimleri

  • Steam’de yaz mevsiminde indirim yağmuru başlamaktadır.
  • Bu her sene geleneksel olarak yapılan bir kampanyalar bütünüdür.
  • Bu sene ise 23 Haziran - 7 Temmuz 2022 tarihleri arası Steam’de indirim günleri olarak açıklanmıştır.
  • Eğer oyun satın almayı düşünüyorsanız listenizi hazırlayarak bu tarihleri beklemenizi öneriyoruz
  • Steam bu kampanyayı “ her türden oyun indirime girecek kütüphaneler dolacak” sloganı ile duyurmaktadır.
  • Steam sadece yazın değil yılın her döneminde kampanya düzenlese de en ses getiren ve bu kampanyalar içerisinde en fazla bilinen ise hiç şüphesiz Steam Yaz İndirimleri’dir.

Steam’de indirimler yılın hiçbir döneminde bitmemektedir. Ancak bildiğimiz üzere normal dönemlerinde oyun satın aldığınızda oyun fiyatları biraz daha yüksek olabiliyor. Bu sebeple oyunculara yıl boyunca düzenlenen kampanyaları takip ederek oyun satın almalarını öneriyoruz. Her sene düzenli olarak gerçekleştirilen Steam Yaz İndirimleri bu sene de toplamda 2 hafta boyunca devam edecektir. Özellikle 23 Haziran - 7 Temmuz arasındaki yaz indirimleri kampanyası oyuncuların deyim yerindeyse tüm yıl beklediği ve bu dönem arasında adeta kütüphanelerini doldurdukları bir tarih olarak öne çıkmaktadır.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER