DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:20

Swain İtem Dizilimi – Swain İtem Build

Swain İtem Dizilimi – Swain İtem Build

Çıkış tarihinden bu yana birçok oyuncuya ulaşmayı başaran ve gün geçtikçe de daha çok oyuncuya ulaşmaya devam eden League of Legends oyunu hem dünyada hem de ülkemizde büyük ses getirmiştir. Hem grafik hem de oyun içi dinamik bakımından en iyi moba strateji oyunu olmaya aday gösterilen League of Legends oyunu içinde barındırdığı yenilikler ve çeşitli oyun modlarıyla da oldukça büyük beğeni toplamaktadır. İçinde barındırdığı birbirinden enteresan karakterler ve bu karakterler için yazılmış olan birbirinden ilginç hikâyeler de oyuncuların dikkatini her zaman diri tutmayı başarmaktadır. Swain İtem Dizilimi – Swain İtem Build başlıklı yazımızda ise siz değerli oyunculara Swain karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin diğer oyuncular tarafından kullanılmakta olan item dizilimini aktarmış bulunmaktayız.

Swain

Topraklarının ileri görüşlü yönetici olan Swain bir generaldir. Uzun ve şiddetli savaşlar olan lonia savaşlarında yenilmiş ve sol kolonu kaybetmiştir. Sakat kalmasına rağmen halkının güvenliği ve huzuru için savaşmaya devam etmektedir. Kopan kolu yerine büyülerle edindiği şeytani bir kol yardımına koşmuştur. Bu kol sayesinde karşılaşmış olduğu cesetlerden hem güç hem de bilgi alabilmektedir. Almış olduğu bu bilgiler ışığında hükmettiği ordusunu yönlendirmektedir. Bunca savaştan öğrendiği yegâne şey ise en büyük düşmanın kişinin kendi içinde olduğu ve ona en yakın olan şey olduğudur.

Swain İtem

Doğru bir item dizilimi ile savaş bilgeliğine bilgelik katmayı başaran Swain karakterinin diğer oyuncular tarafından kullanılmakta olan item dizilimi aşağıda verildiği gibidir.

  • Oyuncular ilk sırada Gerçek Buz Parçası itemini satın almaktadır.
  • Daha sonra Sihirbaz Pabuçları itemini tercih etmektedir.
  • Üçüncü sırada Liandry’nin Istırabı itemini satın almaktadır.
  • Hemen ardından Zhonya’nın Kumsaati itemini satın almaktadır.
  • Beşinci sırada ise Rylai’nin Kristal Asası itemini satın almaktadır.
  • Son sırada Uğursuz Koruma itemini satın alan oyuncular bu item ile dizilimi sonlandırmaktadır.

Swain İtem dizilimi yukarıda verildiği gibidir. Bütün karakterler doğru bir item dizilimi ve doğru bir oynanış tarzı ile bir şansı hak etmektedir.