DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:28

Swain Rün S13 - Swain Rün Build

Swain Rün S13 - Swain Rün Build

Strateji oyunlarının en sevilenlerinden olan Lol oyunu tüm güncelliğiyle varlığını sürdürmeye devam ediyor. Sunduğu karakterlerle de adından söz ettiren League Of Legends, çeşitli özelliklere ve rünlere sahip şampiyonlar sunuyor. Bu yazıda da sizlere sevilen bir karakter olan Swain'in rünlerinden bahsedeceğiz. Swain Rün S13 - Swain Rün Build yazımızda sunduğumuz verilerle bu karakteri daha iyi tanıyabilirsiniz.

Swain

Noxus yayılmacı ve güce saygı duyan bir ulustur. Jericho Swain de Noxus'un ileri görüşlü yöneticisi ve generalidir. Ionia savaşlarında yenilmiştir ve sol kolu kopmuştur, sakat kalmıştır. Ancak büyük bir kararlılıkla ve yeni edindiği koluyla imparatorluğunun idaresini eline almıştır. Şuan Swain girdiği savaşlarda ön safta yer alıyor ve savaşları en ön safta komuta ediyor. Gölge karası kuzgunların cesetlerden topladığı ve kimsenin göremediği karanlığa karşı savaşmakta ve ordularını bu yöne doğru ilerletmektedir. Büyük fedakarlık yapmaktadır ve buradaki en büyük sır en büyük rakibinin içinde yatan düşünce.

Swain Rünleri

  • Swain'in rünleri çeşitlidir ve birçok farklı oranda tercih edilen rünleri vardır. İlham rünleri azim rünlerine göre daha fazla tercih edilir.
  • İlham rünlerinin en çok tercih edileni %100 tercih oranıyla dizginsiz büyü kitabıdır. Bu rün aynı zamanda Swain ile özdeşleşmiş bir ründür. Bu ründen sonra en fazla seçilen rünü yine %98 gibi yüksek bir oranla tercih edilen mükemmel zamanlamadır.
  • Onu takip eden ilham rünü ise yine yüksek bir oran olan %96 oranıyla tercih edilen kozmik sezgidir. Diğer ilham rünleri ise %56 gibi ortalama bir oranla seçilen peksimet teslimatıdır. Son kalan ilham rünü ise %44 gibi nispeten daha az bir oranla tercih edilen minyon uçuran rünüdür.
  • Azim rünlerine geldiğimizde ise bu oranların düştüğünü görüyoruz. En fazla seçilen rünü %63 ile ikinci şans rünüdür.
  • Diğer rünleri ise %39 tercih oranıyla canlandır rünü, %37'lik oranla seçilen aşırı büyüme rünü ve %28 gibi çok az bir seçme oranıyla kemik zırh rünüdür.

Görüldüğü üzere Swain'in rünleri sayıca da fazladır ve oyunculara çeşitlilik sunar. Swain karakterini seçen oyuncular da kendisine ve oynadığı oyun tarzına hitap eden Swain Rünleri'ni kullanarak oyunda varlığını gösterebilir.