DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:12

Sylas CT S13 - Sylas Counterları S13

 Sylas CT S13 - Sylas Counterları S13

Bu makalemizde sizlere LOL’ün İsyanın Zinciri lakaplı Sylas karakteri incelemesi gerçekleştireceğiz. Bu şampiyonun hangi karakterler karşısında zayıf kaldığı ve imza hareketlerini makalemizin devamında öğreniyor olacaksınız. Ayrıca Sylas CT S13 - Sylas Counterları S13 konusu sonrasın Sylas’ın karşısında rakip kaldığı rakipleri analiz edecek ve koridor ya da maçlara bu bilgiler ışığında çıkmanızı sağlıyor olacağız.

Sylas

İsyanın Zinciri Sylas, Petrisit Patlaması ile öne çıkmaktadır. Bu saldırıda zincirler isabet ettikleri düşmanlara büyük hasarlar vermektedir. Ayrıca Kırbaç Zincir özelliği aktif edildiğinde Sylas, zincirleri savurmakta ve isabet ettirdiği rakiplerine hasar vererek onların hareketlerini yavaşlatmaktadır. Son olarak Kral katili özelliği ise Sylas’ın büyü gücüyle rakibin üstüne atlayarak hasar vermesine olanak vermektedir.

Sylas Counterları

  1. Heimerdinger: Sylas’ın bu şampiyon karşısındaki koridor kazanma oranı %29,87 gibi oldukça düşük bir seviyedir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı biraz daha yüksek seyretse de o seviye de oldukça düşüktür ve bu %47,69’dur.
  2. Talon: Sylas’ın Talon’a karşı %32,29 seviyesinde bir koridor kazanma oranına sahip olduğunu biliyoruz. Aynı şekilde Sylas’ın Talona karşı maç kazanma oranı ise %46,27 seviyesindedir.
  3. Zoe: Sylas, Zoe karşısında %34,28 seviyesinde bir koridor kazanma oranına sahiptir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise ortalama bir değere sahip olup bu oran %51,16’dır.
  4. Yasuo: Sylas’ın Yasuo’ya karşı %35,18 ihtimalinde bir koridor kazanmaya sahip olduğunu görüyoruz. Aynı şampiyona karşı Sylas %43,8’lük bir maç kazanma performansına sahiptir.
  5. Lux: Sylas’ın Lux karşısında %36,47 seviyesinde bir koridor kazanma oranına sahip olduğu görülmektedir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %24,87’dir.
  6. Akshan: Sylas’ın Akshan’a karşı %39,08 ile koridor %52,77 ile maç kazandığı bilinmektedir.
  7. Zed: Sylas, Zed karşısında %41,56 seviyesinde bir koridor kazanma, %49,44 seviyesinde bir maç kazanma oranına sahiptir.

Yukarıdaki Sylas Counterları sizlere Sylas’ın hangi şampiyonlar karşısında zayıf kaldığı bilgisini vermektedir. Siz de bu yazımızda yer alan koridor ve maç kazanma oranlarını inceleyerek Sylas’ın hangi şampiyonlara karşı koymakta zorlandığı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.