DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:19

Syndra İtem Dizilimi – Syndra İtem Build

Syndra İtem Dizilimi – Syndra İtem Build

Çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen eskimek bir yana dursun her geçen gün bünyesine yeni oyuncular katmayı başaran LoL oyunu hem dünyada hem de ülkemizde giderek popülerleşmektedir. Sahip olduğu grafikler ve oynanış dinamiklerinin yanı sıra oyun içinde bulunan birbirinden ilginç karakterler ve bu karakterlere ait olan ilginç hikâyeler sayesinde birçok oyuncunun ilgisi çekmeyi başarmıştır. İçinde barındırdığı birbirinden eğlenceli oyun modları sayesinde de büyük bir kitleyi elinde tutmaktadır. Syndra İtem Dizilimi – Syndra İtem Build başlıklı yazımızda siz değerli oyuncular için Syndra karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin diğer oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimi aktarılmıştır. Yazımızın ilerleyen taraflarında maddeler halinde item dizilimlerine ulaşabilirsiniz. Şimdi Syndra karakterimizin kısa hikâyesini anlatmaya başlayalım.

Syndra

Esrarengiz ve muhteşem güçlere hükmetmeyi başaran Syndra, düşmanlarına korku ve dehşeti yaşatan bir büyücüdür. Büyü güçlerini çocuk yaşta keşfeden ve o zamandan bugüne dek pervasızca büyü güçlerini kullanmaktadır. En çok da ihtiyarların huzurunu kaçırmaktan hoşlanmaktadır. Bu yüzden disiplinli bir eğitim almak ve büyü güçlerini daha verimli kullanmak için uzaklara sürgün edilmiştir. Zamanında ihanete uğrayan Syndra büyü güçlerini zapt etmeye çalışan herkesi büyük acılar içerisinde yok etmek için elinden geleni yapmaktadır.

Syndra İtem

Doğru bir item dizilimi ile büyü güçlerini daha da acımasız hale getirebilen Syndra karakterinin diğer oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimi aşağıdaki gibidir. Fakat yalnızca item dizilimi bir karakterin iyi bir performans sergilemesi için yeterli etmen değildir. Aynı zamanda karaktere uygun bir oynama tarzı da geliştirilmesi gerekmektedir.

  • Oyuncular genellikle Luden’in Çığlığı itemini tercih ederek oyuna başlamaktadır.
  • Daha sonra Sihirbaz Pabuçları itemini tercih etmektedir.
  • Üçüncü sırada Gölgealev itemi tercih edilmektedir.
  • Hemen ardından Rabadon’un Şapkası itemi satın alınmaktadır.
  • Beşinci sırada Zhonya’nın Kumsaati itemi satın alınmaktadır.
  • Son sırada birçok oyuncu Hiçlik Değneği itemi tercih edilmektedir.

Syndra İtem dizilimi yukarıdaki gibidir. Doğru bir item dizilimi ve oynanış tarzı ile tüm karakterler bir şansı hak etmektedir.