DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:28

Syndra Rün S13 – Syndra Rün Build

Syndra Rün S13 – Syndra Rün Build

Oldukça popüler oyunlardan biri olarak karşımıza çıkan LOL, her kesimi kucaklayan ve kişilerin oynamaktan hiçbir zaman bıkmadığı harika yapımlardan biridir. Oyunda farklı şampiyonların ilgi çekici hikayeleri ve rünleri oldukça sevilmekte ve forumlarda tartışılmaktadır. Öyle ki gamerlar artık rünlere bakmadan karakter seçimi yapmamaktadır. Yani oyuna yeni başlayan bir kişi bile artık seçeceği şampiyon için rün araştırması yapabilmekte ve counterları daha yüksek olan karakterleri seçebilmektedir. Sitemizde her şampiyonun ayrı ayrı counterları ve rünleri ile ilgili yapılan incelemelere göz atabilirsiniz. Biz de bu yazımızda sizlere sevilen Syndra Rün S13 – Syndra Rün Build konusundan bahsederek seçim yapma aşamasında sizlere yardımcı olmaya çalışacağız. Seçiminizi yaparken hem Syndra’nin ilgi çekici hikâyesine hem de rünlerine ve oyuncular tarafından ne denli tercih edildiğine dikkat etmenizi öneriyoruz.

Syndra

Muazzam güçlere sahip bir kara büyücü olan Syndra, Ionia'daki çocukluk zamanlarında akıllara durgunluk veren büyü kullanımıyla köyün ihtiyarlarının huzurunu kaçırmayı başarmıştır. Bu yaptığı sonrasında katı bir eğitim almak üzere uzaklara gönderilen kahramanımız, hocasını dahi geride bırakmayı başarmış ancak sonrasında güçlerinin bastırıldığını fark etmiştir. İhanete uğradığını fark eden Syndra, yeteneğini kısıtlamaya yeltenen herkesi elindeki kara kürelerle yok etmek üzere harekete geçmiş ve gücünü zirveye ulaştırmıştır.

Syndra Rün

  1. Syndra’nın ilham bazında en etkili rünü %99 lik tercih edilme oranıyla kozmik sezgidir.
  2. Şampiyonumuzun İlk vuruş rünü ise %98 oranında tercih edilmektedir.
  3. Syndra %67 oranla Sihirli Pabuçlar ve %59 oranla peksimet teslimatı rünleriyle bilinmektedir.
  4. Büyücülük bazında ise Mana Akışı Yüzüğü %90 gibi oldukça yüksek bir oranla seçilmektedir.
  5. Şampiyonumuz için %55 oranla tercih edilen Yücelik rünü de imza skiller arasındadır

Görüldüğü üzere Syndra Rün dendiğinde akla ilk olarak büyücülük ve ilham bazları gelmektedir. Bu rünlerin etki oranı ve oyuncular arasında tercih edilmesi kişiden kişiye değişmektedir. Bu yüzden tercihlerinizi yaparken oyuncuların hangi oranla hangi rünü tercih ettiğine kulak vermenizi tavsiye ediyoruz. Seçimleri yukarıda listelemiş olduğumuz maddelerden kolayca yapabilirsiniz.