DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:12

Tahm Kench CT S13 - Tahm Kench Counterları S13

Tahm Kench CT S13 - Tahm Kench Counterları S13

Türkiye’de en sevilen oyunlardan biri olarak akıllara gelen LOL, birçok özel karakteri de bünyesinde barındırmaktadır. Tahm Kench ise bu karakterlerden sadece biridir. Bizim bu yazımızın konusu da Tahm Kench CT S13 - Tahm Kench Counterları S13 ile ilgilidir. Makalemizin devamında Tahm Kench’in hangi şampiyonlar karşısında zayıf olduğu koridor ve maç kazanma oranlarıyla birlikte açıklanmıştır.

Tahm Kench

Nehrin Kralı Tahm Kench, Tadımlık özelliğinde saldırılarını devasa cüssesiyle gerçekleştirerek fazladan hasar elde etmektedir. Rakip şampiyonlara hasar verdikçe Tahm Kench’in Tadımlık yükü birikmektedir. Ayrıca Dil Yarası özelliğinde Tahm Kench’in diliyle yaptığı ani saldırı kime isabet ederse o ilk birim hasar alarak yavaşlamaktadır.

Tahm Kench Counterları

  1. Sijuani: Tahm Kench’in bu şampiyon karşısında %26,7’lik bir koridor kazanma oranına sahip olduğunu biliyoruz. Aynı şampiyona karşı Tahm Kench’in maç kazanma oranı ise %3,23 gibi imkânsız bir seviyededir. Her 2 oranın düşüklüğü bize gösteriyor ki Tahm Kench, bu şampiyon karşısında bir hayli zayıftır.
  2. Gwen: Tahm Kench, Gwen karşısında %27,51 seviyesinde bir koridor kazanma oranıyla mücadele etmektedir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise gene bu seviyelerde seyretmekte olup %22,35 olarak hesaplanmıştır.
  3. Yorick: Tahm Kench’in Yorick’e karşı %33,9 ile koridor kazandığını biliyoruz. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %51,71 seviyesindedir.
  4. Sett: Tahm Kench, Sett’e karşı %34,45 ile koridor kazanmakta iken bu şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %59,19 olarak kayıtlara geçmiş durumdadır.
  5. Volibear: Tahm Kench’in Volibear karşısındaki koridor kazanma oranı %36,31 iken maç kazanma oranı %35,21’dir. Her 2 oran da ortalama değerlerin çok çok altında kalmaktadır ki bu da Tahm Kench’i Volibear karşısında etkisiz kılmaktadır.
  6. Darius: Tahm Kench’in Darius’a karşı koridor mücadelelerini %37,01 oranla kazandığı bilinmektedir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %58,47’dir.
  7. Mordekaiser: Tahm Kench, Mordekasier ile koridor mücadelelerinde %38,74 gibi ortalama bir oranda mücadele etmektedir. Aynı şampiyona karşı Tahm Kench’in maç kazanma ornaı ise %37,13 seviyesindedir.

Bu yazımızda sizlere Tahm Kench Counterları hakkında bilgiler vererek bu şampiyonun hangi karakterlere karşı koymakta zorlandığından bahsettik.