DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:28

Tahm Kench Rün S13 – Tahm Kench Rün Build

Tahm Kench Rün S13 – Tahm Kench Rün Build

Tüm dünyada popüler olan ve ona olan ilginin hiçbir zaman azalmadığı Lol, hayran kitlesi her geçen gün artan bir oyun olarak hafızalara kazınmıştır. Lol’ün 140 ın üzerinde şampiyonu sürekli olarak kendini geliştirmeye imkân veren skillerle birleşince ortaya vakit geçirmesi keyifli bir oyun çıkmaktadır. Biz de bu yazımızda oldukça sevilen şampiyonlardan biri olan Tahm Kench Rün S13 – Tahm Kench Rün Build konusuna değineceğiz. Yazımızda ayrıca Tahm Kench’in hangi rünü hangi oranda tercih ediliyor konusuna da değiniyor olacağız.

Tahm Kench

Tahm Kench, Tarih boyunca birçok farklı adla anılan bir kahraman olsa da en son bu üne kavuşması bir hayli zorlu olmuştur. Runeterra'nın nehirleri boyunca seyahat eden ve bastırılamaz açlığını insanların sefaletiyle son bulduran Tahm Kench, çekici ve gururlu biri gibi görünse de fiziksel dünyada tam bir başıboş hovardadır. Kendisinden şüphelenmeyecek kurbanlarını durmaksızın arayan Tahm Kench, kırbaç gibi kullanabildiği dili sayesinde tüm vücutları zırhla kaplı savaşçıları bile metrelerce öteden sersemletebilmektedir. Kahramanımızın avı midesine indirmesinden sonra hiçbir varlık bu dipsiz çukurdan canlı çıkamamaktadır.

Tahm Kench Rün

  1. Kahramanımız azim bazında Muhafız rünü ile %100 lük bir tercih edilme oranına sahiptir.
  2. Aynı şekilde azim bazında bakıldığında Yaşam kaynağı rünü %90, Gözü kara rünü ise %86 oranla tercih edilmektedir.
  3. İkinci Şans rünü ise %32 gibi düşük bir oranla tercih edilen azim bazında rünlerdendir.
  4. Şampiyonumuza ilham bazında baktığımızda ise Minyon Uçuran rününün %61 oranında kabul gördüğünü görüyoruz.
  5. Hızını al rünü ise Tahm Kench için %57 oranında tercih edilmektedir.
  6. Kozmik Sezgi rünü ilham bazında %37 lik bir oranla Peksimet tesliamatı ise %39 ile kabul görmektedir.

Bu yazımızda sizlere merakla beklenen Tahm Kench Rünlerinden bahsettik. Hangi rünün daha sık tercih edildiği konusunda bir fikriniz yoksa bu yazımız sizin için bir rehber niteliğinde olacaktır. Sinirli ve intikam ateşi ile yanıp tutuşan Tahm Kench, ilgi çekici hikâyesiyle oyuncuların beğenisini kazanmış durumdadır.