DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:12

Talon CT S13 - Talon Counterları S13

Talon CT S13 - Talon Counterları S13

Uzun yıllardır en çok oynanan oyunlar arasında ilk sırada bazen ise ilk 3 sırada kendisine yer bulan LOL, belirli bir oyuncu kitlesini asla kaybetmemektedir. Biz de bu yazımız da sevilen LOL’ün Talon CT S13 - Talon Counterları S13 konusundan bahsedeceğiz. Makalemizin devamında sevilen karakter Talon’un hangi karakterler karşısında zayıf olduğu konusundan bahsediyor olacağız.

Talon

Talon, özellikle Bıçak Sırtı özelliğiyle öne çıkmaktadır. Bu özellikle şampiyonumuzun yetenekleri büyük canavarlarda 3 defaya kadar birikecek şekilde bir yara açmaktadır. Ayrıca Noxus Diplomasisi skillinde şampiyonumuz hedef birimi bıçaklamaktadır. Biç Çek ile ise gene Talon’un hançerleri rakibe hasar vermektedir. Talon’un Bıçağın Gölgesi lakabını alması özelliklerinden de anlaşılabileceği gibi her skillin bıçakla ilgili olmasındandır.

Talon Counterları

  1. Ekko: Talon’un Ekko karşısındaki koridor kazanma oranı %22,41 seviyesindedir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %74,04 seviyesindedir.
  2. Veigar: Talon, Veigar’a karşı koridorları %34,18’lik bir oran ile maçları ise neredeyse aynı olan %35,9’lik bir oran ile kazanmaktadır. Her 2 oranın da ortalama değerlere sahip olması Talon’u Veigar karşısında zayıf bir noktada konumlandırmaktadır.
  3. Zed: Talon’un Zed’e karşı %37,62 seviyesinde bir koridor kazanma oranına sahip olduğu görülmektedir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %48 seviyesindedir.
  4. Irelia: Talon’un Irelia’ya karşı koridor kazanmalarda %38,48 ile etkiliyken maç kazanmalarda %35,81 seviyesinde etkinlik göstermektedir. Her 2 oranda oldukça düşüktür ve bu Talon’un Irelia’ya karşı koymakta zorlandığını göstermektedir.
  5. Leblanc: Talon’un Leblanc’a karşı %40,6 seviyesinde bir koridor kazanma oranına sahip olduğu bilinmektedir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %30,2 seviyesindedir.
  6. Yasuo: Talon, Yasuo karşısında %43,68 ihtimalli bir koridor kazanma oranına sahiptir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %43,55 olarak hesaplanmıştır.

Görüldüğü üzere Talon Counterları bu şampiyonun hangi karakterler karşısında zayıf olduğunu oranlarla göstermektedir. Yukarıdaki listede Talon’un bir şampiyon karşısında hangi oranda maç ve koridor kazandığını öğrenebilirsiniz. Ancak listenin sadece Talon’un karşısında zayıf kaldığı şampiyonları kapsadığını unutmayın.