DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:27

Talon Rün S13 - Talon Rün Build

Talon Rün S13 - Talon Rün Build

League Of Legends, oyunculara sunduğu herolarla oyuncular tarafından kullanışlı ve sevilen bir oyun olarak oyun dünyasında kendini göstermektedir. Oyundaki en fazla sevilen ve tercih edilen şampiyonlardan biri olan Talon da oyunculara büyük bir güç olarak kendini ispatlamıştır. Bu yazımızın konusu da Talon'un rünleri üzerinedir. Talon Rün S13 - Talon Rün Build yazımız sizlere karakter seçiminde fayda sağlayacaktır.

Talon

Talon karanlığın içindeki bir bıçaktır. Beklenmedik zamanlarda saldırır ve henüz alarm verilmeden ortadan kaybolur. Merhametsizdir. Noxus'un zorlu sokaklarında hayatta kalmak için dövüştü, öldürdü ve çaldı. Tehlikeli şöhretini bu şekilde kazandı. Namıyla ün salan Du Couteau ailesi tarafından evlat edinildi. Bundan sonra bu ölümcül işini düşman olan komutanlara, liderlere suikast düzenlemek için imparatorluğun emrinde kullandı. Ancak bazı Noxus yerlilerini de katlediyor çünkü bazı Noxus'lular efendilerinin canını sıkmakta.

Talon Rün

Talon'un ilham rünleri hakimiyet rünlerinden sayıca daha fazla olduğu gibi tercih edilirliği de oldukça fazladır.

  1. Talon'un ilk ilham rünü onun adıyla da özdeşleşen ilk vuruş rünüdür. %100 seçim oranıyla kullanılır.
  2. Diğer ilham rünleri de tıpkı ilk vuruş rünü gibi %100 oranla kullanılır. Bir sonraki rünü sihirli pabuçlardır.
  3. %100'lük bir diğer ilham rünü geleceğin pazarı rünüdür.
  4. Son ilham rünü ise yine aynı oranda tercih edilen kozmik sezgidir.
  5. Hakimiyet bazındaki rünlere geldiğimizde ise tercih oranları değişmektedir. İlk hakimiyet rünümüz %97 gibi yüksek bir oranda tercih edilen hazine avcısı rünüdür. Diğer rünleri ise çok daha az oranda tercih edilir.
  6. Sonraki hakimiyet rünleri %56 oranında tercih edilen ani darbe rünü ve %44 oranında seçilen gözyuvarı koleksiyonudur.

Talon görüldüğü üzere sayıca oldukça yeterli ve tercih oranı bazında da yüksek oranda seçilen rünlere sahiptir. Hakimiyet rünleri daha az seçilse de yine de genele bakıldığında Talon'un rünlerinin oldukça tatmin edici düzeylerde olduğu görülüyor. Bu da oyuncuların Talon'u beğendiğini gösteriyor. Bu denli acımasız olan Talon, oyunculara güçlü rünler sunuyor. Sizler de Talon Rün'lerini bu yazımızdan daha iyi öğrenerek seçiminizi daha bilinçli yapabilirsiniz.